Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARIJI OD NJIHOVE DJECE

Vlasnici potrošili pravo bogatstvo kako bi spasili 20-godišnju zlatnu ribicu

zlatna ribica
Filip Brala/PIXSELL
08.02.2017.
u 23:14

Vlasnici ribice oduševljeni su rezultatom operacije, a Bob se uspješno oporavio.

Da su kućni ljubimci u dosta slučajeva kao članovi obitelji dokazuje i primjer iz Velike Britanije, točnije iz Norfolka gdje je jedna obitelj potrošila 300 funti (oko 2700 kuna) kako bi spasila zlatnu ribicu.

Veterinarka Faye Bethell izvela je polusatnu operaciju kako bi uklonila tumor na peraji zlatne ribice imena Bob, javlja Daily Mail.

Vlasnici ribice oduševljeni su rezultatom operacije pogotovo zato što je Bob u obitelji čak 20 godina te je stariji od njihove djece.

Brižni vlasnici primijetili su da Bob teško pliva u akvariju te su uočili kvržicu na peraji zbog čega su hitno otišli veterinaru. Operacija je, srećom, prošla bez problema pa se ribica trenutno oporavlja.

Veterinarka je morala anestezirati ribicu kako bi uspavali ribicu, a sve su pratili putem minijaturnog uređaja za praćenje otkucaja srca

>> Djevojka za zlatnu ribicu izdvojila preko 2000 kuna da je spasi

>> Evo što se dogodi kad vašu zlatnu ribicu pustite u jezero

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije