Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆEOPASNA RADNJA

Vlasnica apratmana kazneno prijavljena zbog eksplozije plina u kojoj su ozlijeđene turistkinje

plinska boca
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.07.2018.
u 14:07

Ustanovljeno je da do eksplozije došlo zbog neispravnog održavanja regulatora na plinskoj boci

Dvije turistkinje, državljanke Češke u dobi od 40 godina ozlijeđene su u eksploziji plina.

Kako je priopćila policija, 9. srpnja u popodnevnim satima došlo je do eksplozije plina u jednom privatnom apartmanu na Pelješcu. Ustanovljeno je da do eksplozije došlo zbog neispravnog održavanja regulatora na plinskoj boci.

Zbog toga je 57-godišnja vlasnica apartmana kazneno prijavljena za općeopasnu radnju. Jedna od ozlijeđenih turistkinja ima opekotine na 40 posto tijela te je prevezena u KBC Split na liječenje.

Ključne riječi

Komentara 7

TR
trabant7
14:39 13.07.2018.

Glupka, šparala tamo gdje se ne smije šparat.

TT
TTjac
15:40 13.07.2018.

Tko je dozvolio korištenje plina u apartmanu, zakon kaže da se smije koristiti isključivo struja? Apartman je ili ilegalan ili je netko nekome pregledao kroz prste za razumnu naknadu...

ST
Startrack
14:12 19.07.2018.

Sto tije zivot. Zbog tudje gluposti tako bit opecen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije