Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 13°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • mare0801:

    Nakon što sam gledala Labrovića u \"nedjeljom u 2\" shvatila sam koji je to genijalac,rijetka biljka u ovoj zemlji korupcije,estrade,lažnih vrijednosti i umjetnika koje inspirira jedna štraca od Severine.Izuzetno pametan i moralan lik koji je svjesno izabrao poziciju gdje će ... prikaži još! ga svi omalovažavati ,gdje će biti neshvaćen i okružen podrugivanjem. Hvala ti Siniša što imaš hrabrost koju ja recimo nemam,što imaš muda odbaciti stegu prosječnosti sa svog života,štp te boli k.... za svjetinu koja te ne kuži i nikad neće. Bravo legendo.

  • dalila:

    Svaki je Sinišin performans detaljno razrađen i smislen, a on se daje 100%, bez obzira na (visoku) cijenu. Nadam se da će poruka koju je poslao pridonijeti izmjeni stava prema suvremenoj umjetnosti u Hrvata prije nego što ista, kako kaže ... prikaži još! Siniša, postane arheološka činjenica!

  • vještica:

    Ovaj sam odgovor pronašla na nekom portalu, čini mi se da će i ovdje suzbiti blejanje ovčurine:Ovco, kakvu drugu naredbu bi Veterinarska inspekcija mogla izdati ako je tražen nadzor od tvojih Prijatelja?! I prije nadzora sam pozvao veterinare koji su ... prikaži još!u ih liječili jer su bile u lošem stanju kada sam ih kupio. Liječiti papkare izgleda da mi je sudbina. Ovco, o čemu se radilo mogao si se u ovih 5 godina točno raspitati pa ne bi morao insinuirati, ali vi i dalje ne znate ništa kao preduvjet da biste znali sve. A to je nužno jer su Prijatelji u toj priči ispali totalni papci. Ovco, do svih ovaca i njihovih potomaka te mogu i danas odvesti da poblejite. Ovco, s vama se sporiti argumentima je potpuno besmisleno. Ovco, sve što sam napravio je bilo utemeljeno na zakonu, inače bi me tvoji potrgali. Takodjer, ovco, mislim da sam sve napravio i prema zavidnim etičkim standardima. Ovco, kad su u javnosti bili prepoznati kao licemjeri u tom konkretnom slučaju i kad je jedna druga udruga ljubitelja životinja preuzela inicijativu, Prijatelji su brzo promijenili ploču i ponudili kako će i oni tražiti udomitelje za ovce, našli su ih i nudili su mi suradnju, a što sam ja odbio. Ovco, kao i neki drugi pokreti koji su branili slabe i ponižene, i vi mislite kako istina i fakti nisu važni i kako ste vi uvijek i apsolutno u pravu, da cilj ne bira sredstva i da će stoput ponovljena laž i insinuacija uhvatiti korijena. Ovco, vi ste zamijenili sebe sa žrtvom koju zastupate, a njenu nevinost ste pripisali sebi. Ovco, stvar je moguće vrlo jednostavno riješiti: vi organizirajte javnu tribinu bilo o mom radu ili uopće o umjetničkim projektima koji uključuju životinje pa da napokon suočimo fakte, a ne da se vi uvijek iznova nabacujete blatom koje se temelji na \"navodno\". Ovco, do tada ću vas držati za insinuatore, a insinuacija (mi) je zloćudnija i odvratnija od laži. Ovco, izadjimo jednom pred javnost pa da vidimo što je istina o tom radu. Dakle, ovco? Čekam vas, ovco. Gdje god i kad god hoćete, ovco! Javno, ovco! Pa da završimo već jednom s gnjusnim podmetanjima, ovco.

Još iz rubrike Vijesti

19
Saša Srića

'Iako sam po prirodi pozitivac, trenuci kada gledate borbu pacijenata za svaki udah emotivno su iscrpljujući'

President Hassan Rouhan nuclear achievements nuclear program - Iran
VODITELJ IRANSKOG NUKLEARNOG PROGRAMA

Salehi: 'Iran ima pravo poduzeti akcije protiv terorista koji su napali Natanz'

TRAGEDIJA

Teška nesreća u BiH: Automobil sletio s autoceste, poginule tri osobe

6