Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKA

Vlak pregazio muškarca kod Koprivnice: 'Samo smo čuli jaki tresak'

Vlak, Dugo selo
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.11.2018.
u 08:32

Nesreća se dogodila na istom mjestu gdje je vlak nedavno skoro pregazio ženu.

U mjestu Reka kod Koprivnice jutros je poginuo muškarac na koje je oko 6.30 sati naletio vlak.

- Samo smo čuli jaki tresak i vlak je stao - rekao je jedan od čitatelja za portal ePodravina. Dodao je kako ih je nakon toga o nesreći obavijestio kondukter.

Nesreća se dogodila na istom mjestu gdje je vlak nedavno skoro pregazio ženu.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
09:48 13.11.2018.

Što je pogunuli muškarc sa svojim automobilom radio na tračnicama da je vlak "naletio" na nj (kako to piše u ovoj vijesti)? Zar se u trenutku prolaska vlaka automobil nije morao nalaziti pokraj tračnica a ne na njima i čekati da vlak prođe? Drugim riječima, vlak nije "naletio" na automobil i usmrtio vozača, nego je nesmotreni vozač automobilom podletio pod vlak i potpisao si smetnu presudu. O, hoće li ikoji hrvatski novinar ikada shvatiti tu jednostavnu činjenicu?!

VI
Vito
09:00 13.11.2018.

Vlak pregazio muškarca kod Koprivnice --- Nesreća se dogodila na istom mjestu gdje je vlak nedavno skoro pregazio ženu. ::: Zašto nisu premjetili tračnice??? __ Da su premjestili tračnice vlak ne bi imao novu priliku nekog pregaziti.

DU
Deleted user
08:45 13.11.2018.

Najjeftiniji način kako da si oduzmeš život, puno je teži pratit slovenski i srpski reprezentativni fudbal 🦅🦅🦅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije