Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donji Andrijevci

Tragedija: Vlak naletio na auto, poginuo otac dvoje djece

Donji Andrijevci: Jedna osoba smrtno stradala u naletu vlaka na automobil
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/12
03.09.2018.
u 11:03

Prometovanje vlakova zaustavljeno je na oba kolosijeka do dovršetka očevida

Jedna je osoba smrtno stradala u naletu brzog vlaka na vozilo u ponedjeljak ujutro na pružnom prijelazu u Donjim Andrijevcima, izvijestila je brodsko-posavska policija.

Dojavu o teškoj nesreći Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je u 6.20 sati. Prometovanje vlakova zaustavljeno je na oba kolosijeka do dovršetka očevida koji je u tijeku.

Zbog nesreće na željezničko-cestovnom prijelazu „Andrijevci“ na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica, putnike na relaciji Strizivojna-Vrpolje – Garčin i obratno prevoze autobusi, priopćili su iz Hrvatskih željeznica (HŽ) Infrastrukture.

Portal SBplus javlja kako je u nesreći poginuo Z.T. (38), građevinski radnik i otac dvoje djece iz Radničkog naselja ''Kolona'' u Donjim Andrijevcima.

 

Komentara 11

DU
Deleted user
10:02 03.09.2018.

Nesreća se dogodila u Slavoniji, a večernji stavlja sliku Slovenskih Željeznica. Bravo večernji, stvarno imate vrhunske novinare, razina opceg znanja na nuli.

IG
Igi125
13:10 03.09.2018.

Kako sam i sam vozac nikad mi nije bilo jasno u cemu je problem zaustaviti se prije pružnog prijelaza i pogledom se uvjeriti da se može prijeci. Prelazim i na prijelazima bez rampi gdje su jasni znakovi stop što znaci obavezno zaustavljanje, prelazim i preko prijelaza gdje postoji sva signalizacija ali uvjek pogledam oko sebe. Nije uzalud ona poslovica Cuvaj se i Bog ce te cuvati.

DU
Deleted user
16:57 03.09.2018.

Jesenti milu bigulicu, kaj se to dogodilo? Zar je vlak, onako zaigrano, skrenuo s tračnica i onda obijesno naletio na automobil koji se propisno bio zaustavio pred pružnim prijelazom? Ili je ipak automobil, zbog nesmotrenosti svojega vlasnika, prelazio preko kolosijekaa u nedopuštenom trenutku, kada se po njemu kretao vlak, i tako podletio poda nj? Kladim se u sve što imam da je posrijedi ovo drugo. Dakle, automobil je podletio pod vlak, a vlak ni u kom slučaju nije naletio na nj. Na žalost, čini se da u LIjepoj Našoj ne postoji novinar koji bi bio kadar shvatiti tu notornu činjenicu. Jadni mi s takvim bijednim "komunikacijskim servisom"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije