Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VINKOVCIMA

Vlak naletio na teretno vozilo: Vozač nije reagirao na upozorenja, ozlijeđena jedna osoba

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
05.03.2021.
u 11:19

Vozač je nastavio s kretanjem te je uslijed toga došlo do udara vlaka u lijevu bočnu stranu teretnog automobila

Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je u četvrtak oko 13,35 sati u Vinkovcima došlo do naleta vlaka na teretni automobil.

Prema objašnjenju policije, 55-godišnjak iz Vrbanje, sela u županjskoj Cvelferiji, nije se zaustavio vozeći teretni automobil prije prijelaza ceste preko željezničke pruge iako je svjetlosnim i zvučnim znacima bio upozoren da se prijelazu približava vlak

Vozač je nastavio s kretanjem te je zbog toga došlo do udara vlaka u lijevu bočnu stranu teretnog automobila. Vlakom je iz smjera željezničkog kolodvora u Vinkovcima upravljao 53-godišnjak iz Vinkovaca.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 57-godišnji rukovatelj manevrom prilikom iskakanja sa stube prvog vagona. Zbog izazivanja prometne nesreće 55-godišnjaku slijedi prekršajni nalog.

Na Dan žena otkrivamo sve

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:34 05.03.2021.

"rukovaoc manevre prilikom iskakanja sa stepenice" Što je time pisac htio reći?

ZD
ZDRU
12:17 05.03.2021.

Slike nemaju nikakve veze s događajem. Radilo se o teretnom vlaku u manevriranju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije