Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između Vođinaca i Starih Mikanovaca

Vlak naletio na stado ovaca, sve su uginule. Nitko od putnika nije ozlijeđen

Željeznička pruga s lokomotivom
Robert Anic/PIXSELL
19.10.2020.
u 13:46

Nitko od putnika nije ozlijeđen, a na lokomotivi je nastala materijalna šteta - izvijestila je PU Vukovarsko – srijemske

Na željezničkoj pruzi između Vođinaca i Starih Mikanovaca u nedjelju, oko 12 sati, lokomotiva putničkog prijevoza sa šest priključenih vagona s putnicima naletjela je na stado od oko 50 ovaca bez nadzora vlasnika.

- Ovce su uslijed udara uginule. Nitko od putnika nije ozlijeđen, a na lokomotivi je nastala materijalna šteta - izvijestila je PU Vukovarsko – srijemske. Dodaju i kako je policija s vlasnicima ovaca, 27-godišnjakom i 34-godišnjakom, obojica iz Vođinaca, obavila obavijesni razgovor. O svim utvrđenim okolnostima policija će podnijeti opće posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima. Vlasnici su uklonili lešine ovaca.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Bela
14:51 19.10.2020.

Kreteni ne paze na svoje životinje. Jadne ovčice!

SC
Serious_Callers_Only
14:15 19.10.2020.

Nekog seljaka je dobro ošišalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije