Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD ZAPREŠIĆA

Vlak naletio na auto: Poginula djevojka (27), a blizanke ozlijeđene

Na pružnom prijelazu u Brdovcu vlak naletio na osobni automobil
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/11
27.04.2020.
u 08:42

Vozačica je tvrdila da je krenula preko pruge jer nije bila upaljena zvučna i svjetlosna signalizacija, dok su strojovođa i njegove kolege izjavili da je signalizacija bila upaljena.

U nedjelju u 20.21 sati na pružnom prijelazu u Brdovcu u ulici Dragutina Butorca kod Zaprešića dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba kad je teretni vlak naletio na osobni automobil.

U automobilu su se nalazile tri osobe, a zbog nesreće bila je zatvorena županijska cesta ŽC3035 u Brdovcu.


 

Na mjestu nesreće poginula je 27-godišnja djevojka koja je bila putnica na stražnjem sjedalu Mercedesa A klase sisačke registracije, piše Jutarnji list. Mercedes je vozila 25-godišnja djevojka, a na suvozačkom mjestu bila je njena sestra blizanka. Obje su prevezene u zagrebačku bolnicu Sveti Duh, gdje je utvrđeno da imaju lakše ozljede.

Nesreća se dogodila na mjestu gdje nije postavljena rampa nego Andrijin križ i signalizacija. Vozačica je tvrdila da je krenula preko pruge jer nije bila upaljena zvučna i svjetlosna signalizacija, dok su strojovođa i njegovi kolege izjavili da je signalizacija bila upaljena.

Komentara 1

BO
borutkorajze
07:53 28.04.2020.

27 = djevojka? Kolko mora imat da bi je zvali žena, 30, 40, 50, 100?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije