Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Tragedija u Turskoj: 10 mrtvih i 73 ozlijeđenih u izlijetanju vlaka

Vlak izletio u Turskoj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
08.07.2018.
u 20:02

Privatni novinski kanal CNN Turk kazao je da je nesreću izazvalo rušenje mosta.

Deset osoba poginulo je a 73 su ozlijeđene u željezničkoj nesreći u nedjelju na sjeverozapadu Tur​​​​​​​ske, objavile su televizijske postaje navodeći dužnosnika ministarstva zdravstva.

Dužnosnik je rekao da su se u vlaku nalazila 362 putnika i da je iskočio iz tračnica u regiji Tekirdag na sjeverozapadu Turske.

Vlak je krenuo iz grada Kapikule na granici s Bugarskom i išao je u Istanbul.

Šest je vagona iskočilo iz tračnica zbog jakih kiša koje su pokrenule klizišta, pojasnio je dužnosnik ministarstva zdravstva.

Oko 100 ambulantnih vozila upućeno je na mjesto nesreće.

Ured predsjednika Tayyipa Erdogana priopćio je da je šef države primio informacije i nesreći od ministara prometa i unutarnjih poslova, te da je uputio sućut za poginule.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije