Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisački biskup

Vlado Košić: Da će Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista, nisam se nadao

Vlado Košić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
21.12.2015.
u 13:59

– Petrov je i nesiguran – čudne li kombinacije: psihijatar i političar! – ali i posve slijep! Onaj je stari lisac, lopina i prevarant, a ovaj naivčina i zapravo – izdajica. Neka nam se Bog smiluje – napisao je Košić na Facebooku

Sisački biskup Vlado Košić na svom Facebook-profilu izrazio je svoje razočaranje Mostom koji je napao napisavši da se ''sad pokazuje da to nije most ,nego mostobran za spašavanje SDP-a tj. komunista koji su hrvatskom narodu nanijeli najviše zla u njegovoj povijesti''.

– Želim izraziti i svoje razočaranje Mostom, koje gledam svaki dan na daljinovidnici, slušam njihove teze, zahtjeve i postrojavanje koje su si dopustili kako prema jednoj tako prema drugoj najvećoj političkoj koaliciji ovih proteklih izbora.

Riječ je o snazi koja je prema rezultatima izbora dobila treće mjesto na političkoj hrvatskoj sceni. Njihovih 12% osvojenih mandata u Hrvatskom saboru svakako im je donijelo poziciju tzv. jezičca na vagi jer bez njih se ne može sastaviti Vlada. No, oni su poželjeli više. Naime, nije im ta treća pozicija i pozicija presudnog subjekta za Vladu bila dovoljna, nego su htjeli biti ne treći ni drugi nego – prvi i svima naređivati, postavljati svima uvjete. A to se zove u moralnoj teologiji preuzetnost, dakle preuzimanje kompetencija koje ti ne pripadaju.

Sviđa mi se da je Karamarko na kraju odbio u tome sudjelovati, a potez Milanovića ne čudi jer komunisti uvijek lažu i njima laž i prijetvornost ništa ne znači. No, da će Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista, nisam se nadao. Zapravo sad se pokazuje da to nije most, nego mostobran za spašavanje SDP-a tj. komunista koji su hrvatskom narodu nanijeli najviše zla u njegovoj povijesti. Pa jesu li zato bili potrebni izbori i ova već skoro mjesec i po dana duga trakavica? Petrov je i nesiguran – čudne li kombinacije: psihijatar i političar! – ali i posve slijep! Onaj je stari lisac, lopina i prevarant, a ovaj naivčina i zapravo – izdajica. Neka nam se Bog smiluje – napisao je Košić na Facebooku

>> Most je dosljedan s idejom trojne vlade, a ostali igraju

Komentara 433

OS
osvetnik
14:10 21.12.2015.

Dragi Buskupe, Samo na Bog moze pomoci - mi sami ne ne znao sebi pomoc - a ne vjerujem da ce nam i on pomoci. "Potrudi se pa ce ti i Bog pomoc"i. Gdje su junaci koji sablju pasu iasu i konja uzjasu - nema hrabrosti - samo mlitavos i poltronstvo - te jude i lesinari - E, Hrvatski narode na sto si spao - jad i bijeda. Nadajmo se Bozicnom svjetu da ce otvoriti oci ovoj uspavanoj masi punoj energije - te krenut ka svijetlu ponosa, dostojanstva i blagostanja- pomozi na dragi Boze!!!

RA
rakikaki
14:58 21.12.2015.

Biskupe izdrzi. Da si u kakvoj gay udruzi i da kazes svoje misljenje onda bi bio napredan, ovako si osudjen na pljuvanje. Neka pljuju!

Avatar fuzzy
fuzzy
14:55 21.12.2015.

Biskup Košić kao i svaki drugi hrvatski građanin ima pravo komentirati događaje u zemlji i svijetu. Naravno da su se troprsti komentatori i drugi notorni zagovornici ljudskih prava jugokomunističke provenijencije odmah propeli na noge i nastoje čovjeku zapušiti usta i i uvredama te neistinama ga poniziti i diskreditirati, jer ih je svojom sublimiranom analizom pogodio u živac i rekao istinu. Po njihovom, samo oni smiju govoriti i samo oni imaju pravo. Inače, Srbi, kod nas nema u katoličkoj crkvi popova već samo svećenika i redovnika, pa si ih slobodno zadržite za sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije