Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitna akcija

Vladinim zrakoplovom u Zagreb iz Splita prevezli bolesnog dječaka

vladin avion
Željko Hladika/Pixsell
Autori: sv, luc
26.12.2011.
u 17:33

Kako saznajemo riječ je o 16-godišnjaku koji ima transplantirano srce i stanje mu se pogoršalo

Zrakoplov Vlade RH još je jednom iskorišten u humane svrhe, kako bi se pacijentu kojem se zdravstveno stanje pogoršlo spasio život.

Prema podacima DUZS-a u njihovom zagrebačkom središtu zaprimili su tijekom poslijepodneva informaciju o potrebi organizacije hitnog medicinskog prijevoza pacijenta iz Splita za Zagreb sa zrakoplovom Vlade RH.

Kako saznajemo riječ je o 16-godišnjaku koji ima transplantirano srce i stanje mu se pogoršalo. Dežurni ljiečnik sa dječje bolnice KBC Split zvao je centar 112 i zatražio hitan zračni transport do KBC-a Rebro.

Do KBC-a Rebro nakon slijetanja na Pleso pacijenta su prevezli djelatnici Hitne pomoći iz Velike Gorice.

 

 

Komentara 10

SR
s☺r@n
18:03 26.12.2011.

Ovo je za pohvalu ali ipak samo jedan usamljeni slučaj. Puno je njih u redu za pomoć.

DU
Deleted user
18:34 26.12.2011.

Vrlo dobro da vlada daje na raspolaganje toj avion za takve slucaje. Ako je Franz Tudjman kupio taj avion onda i njemu hvala!?

SA
sandrina
18:01 26.12.2011.

Strašne su to i tužne stvari.....Bože, udijeli svoj bolesnoj djeci i mladim i dobrim ljudima zdravlja i samo zdravlja!!!! Neka to drago dijete poživi još 100 godina!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije