Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrakoplovna nesreća

Putin odlučio: Rusija obustavlja sve letove za Egipat

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.11.2015.
u 15:43

"Ruski šef države prihvatio je preporuke" šefa ruskih tajnih službi (FSB) i "naredio vladi da razmotri mehanizme koji bi omogućili provedbu preporuka", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

Ruski predsjednik Vladimir Putin odlučio je da će se obustaviti svi ruski letovi za Egipat.

"Ruski šef države prihvatio je preporuke" šefa ruskih tajnih službi (FSB) i "naredio vladi da razmotri mehanizme koji bi omogućili provedbu preporuka", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

Čelnik FSB-a Aleksandar Bortnikov rekao je ranije kako bi Rusija morala obustaviti sve putničke letove u Egipat dok se ne sazna točno što je uzrokovalo pad njezina zrakoplova u subotu iznad Sinaja.

- Dok ne saznamo prave razloge za ono što se dogodilo, smatram da treba obustaviti ruske letove za Egipat - kazao je čelnik FSB-a.

>>ISIL nema oružje za rušenje aviona na 10 km visine

>>'Ruski zrakoplov najvjerojatnije srušila bomba IS-a.' Bomba bila u prtljagi?

Komentara 23

US
Ustajaustasesvi
16:44 06.11.2015.

uskoro i za cijeli zapad,samo vojni ako stignu dotle

BR
Branko102
17:24 06.11.2015.

Btw. nema ništa o retardiranom židovskom šljamu od satiričnog časopisa Charlie Hebdo,koji je dao neprimjerenu,podrugljivu karikaturu povodom pada ruskog civilnog aviona.

VE
vedriti
16:49 06.11.2015.

Mogao bih Putin, krenuti zestoko na Isil. Samo ako se potvrdi da je bomba podmetnuta u Avion, ili da je srusit od strane Isila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije