Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Katerina Tihonova?

VIDEO Potvrđeno: Potvrđeno: Ovo je zaista mlađa kći Vladimira Putina

Katerina Tikhonova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.11.2017.
u 09:36

Bivši agent KGB-a Putin vrlo je tajnovit kad je riječ o njegovu privatnom životu. Svoje dvije kćeri Mariju i Katerinu drži podalje od očiju javnosti.

Kolega Katerine Tihonove iz svijeta akrobatskog rock'n'rolla potvrdio je da je ona mlađa kći ruskog predsjednika Vladimira Putina, piše Independent

Informaciju koju je prije dvije godine objavio Reuters potvrdio je potpredsjednik Svjetske konfederacije rock'n'rolla Manfred Mohab. Kada su ga pitali je li Tihonova Putova kći, on je odgovorio potvrdno. 

Katerina Tikhonova
1/12

Vodi projekte koje financira država na Moskovskom sveučilištu

– Da, poznajem je. Naravno da jest – kazao je Mohab kada su ga drugi put pitali da potvrdi informaciju da je Katerine Putinova kći. Službena Moskva i Tihonova tu informaciju nisu željeli komentirati. 

Bivši agent KGB-a Putin vrlo je tajnovit kad je riječ o njegovu privatnom životu. Svoje dvije kćeri Mariju i Katerinu drži podalje od očiju javnosti. Tihonova se preziva kao njezina baka, a na Moskovskom sveučilištu vodi projekte koje financira država. Na mjestu je potpredsjednice Svjetske konfederacije rock'n'rolla za širenje i marketing. 

 

Katerina Tihonova, 31-godišnjakinja, u braku je s Kirilom Šamovim, sinom bliskog prijatelja Vladimira Putina koji je svoje golemo bogatstvo stekao ugovorima s najvećom ruskom petrokemijskom kompanijom.

Komentara 8

NA
Narcis660
13:43 29.11.2017.

Izgleda kao sin!Lijepa na tatu

Avatar nekakav
nekakav
11:23 29.11.2017.

sva sreća pa trumpa nitko ne pita kolko ima djece. a bar se pedesetak žena požalilo kako ih je trump šlatao i stiskao. na jednu priajvu ide bar 3-4 neprijavljene, i gdje smo onda, trump je.. manijak! ali ne, putin je zanimljiv, on je, hm, pa da, problem. ima možda vanbračno dijete! pa kod nas je trećina djece vanbračna. bivši kgb-ovac. to je nešto kao jako opasno. cia je za razliku od kgb-a, pučka kuhinja, socijalna služba, sestara milosrdnica, a? koji marketing. al znate, narod te fore ne puši. čitam neki dan, u americi 75% medijskog prostora je rusija, a samo 6% stanovnika prati tu temu. totalno bačen novac, da ti 75% svojeg novca daš, a pridobiješ samo 6% ljudi?! nije čudo da se svi dižu protiv ruskih medija. ne smije se dozvoliti da druga strana ima pravo glasa i prozor u svijet, da ponudi svoju stranu priče.

DE
deda1234
12:04 29.11.2017.

Ista on!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije