Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikome ne odgovara

'Vladimir Putin mogao bi završiti kao Slobodan Milošević'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
23.03.2015.
u 09:23

– Njega su srušile patriotske i liberalne snage zbog njegove politike koja nije odgovarala ni jednima ni drugima – objasnio je Strelkov

Ruski ultranacionalist Igor Strelkov kazao je da bi Vladimir Putin mogao završiti kao posljednji ruski car Nikola II. ako ne podrži proruske separatiste u istočnoj Ukrajini, piše IBTimes.

Strelkov smatra da je ruski predsjednik "previše liberalan" te da nije dovoljno odlučno reagirao u regiji jer nije pripojio i teritorij oko Donjecka i Luganska.

"Nije odgovarao ni jednima ni drugima"

Ukrajina je bila, a i sada je dio Rusije – tvrdi Strelkov koji upozorava da bi Putin mogao "završiti kao Slobodan Milošević".

– Njega su srušile patriotske i liberalne snage zbog njegove politike koja nije odgovarala ni jednima ni drugima – objasnio je Strelkov.

>>'Vladimir Putin mogao bi izazvati Treći svjetski rat'

>>Putin: Ameriku možemo uništiti za manje od pola sata

>>'Putin se sprema za novu vojnu akciju velikih razmjera'

Komentara 73

TO
tomzag
10:21 23.03.2015.

"Izjavio" Strelkov, prenosi Soros. Neprocjenjivo.

DU
Deleted user
10:08 23.03.2015.

Majko mila od kud su pak ovo izvukli. Kad bi bar Putina crnili na profinjen način ali ovako mu rade još veću reklamu a sami se spuštaju ispod svake profesionalne razine.

GV
golub Vaso
09:54 23.03.2015.

netko je plaćen da crni putina svaki dan s bilo koje strane, prozirna manipulacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije