Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA U KARLOVCU
Povratak na članak

Vlada: Zaštita od poplava Karlovca i Karlovačke županije strateški projekt države

Ususret sjednici Andrej Plenković posjetio je Opću bolnicu Karlovac, uključujući novouređene dnevne bolnice i kirurgije za čije je uređenje i modernizaciju izdvojeno 35,7 mil. kuna bespovratnih sredstava

Komentari 9

RI
rightside
14:10 06.12.2018.

eto, sad je karlovac potpuno siguran od poplava,,))))neznam jedino ako se dogodi ipak poplava,mislim da ce bit krive klimatske promjene,ili "volja prirode" ili nemormalne padavine,,a nikako ovaj anemicni,,da ne velim kaj,,no sad ozbiljno,, karlovcani lijepo se vi vec sad pocnite pripremat za visok vodostaj,,da vas nebi opet "iznenadile" lazi druga premjera i njegovis pomocnih "drugova"))))))

VL
LE
leonarda
12:59 06.12.2018.

Napokon netko misli i na taj kraj

VL
KO
korisnik1928
13:51 06.12.2018.

eh, u hrvatskoj se slabo govori klimatskim promjenama a još manje o energetskoj učinkovitosti koju brojni nikako ne razumiju, ulaganjem u energetiku koja ovisi o složenim tehničkim rješenjima donosi nam kasnije smanjenje potrošnje

VL
AR
Artukovic
11:43 06.12.2018.

Ti krepilu donosis zakone koji su vazni tebi,migrantima,i briselskim idiotima.....

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:44 06.12.2018.

Anemično udbaško kopile je došlo dogovoriti par migrantskih centara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.