Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILETIĆ:
Povratak na članak

Vlada se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski, a Plenkovićeva bahatost je znak slabosti

"Nije problem što on ne sluša mene, problem je što ne sluša nikoga, a najmanje građane Hrvatske", ocijenio je Miletić.

Komentari 15

RI
rimac444
20:43 07.08.2019.

IDS je mafija koja je uništila i opljačkala Uljanik. S opravdanjem očekujemo da se ti kriminalci procesuiraju.

VL
ŠT
ŠtoReći
22:08 07.08.2019.

Miletiću hajde ponesi se ti ljudski pa riješi slučaj uljani. posavjetuj se s Obersnelima, svim idsovcima koji toliko godina srce i dušu daju za Istru

VL
TR
tramontana
21:11 07.08.2019.

Interesantna izjava, a još zanimljivija izjava od prije tri, četiri godine kad su govorili da je Uljanik uspješan, jer nije došao HDZ

VL
ST
stric8
20:33 07.08.2019.

... od ovih se očekuje da kažu gdje je utrošeno 10,5 milijardi ( 400 fimimedija ) a ne da kroz medije pokušavaju "oprati" dosadašnji rad...

VL
ZA
zanaše1
22:36 07.08.2019.

Koka...koka....mala narokana uš.....stjenica.

VL
VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
21:32 07.08.2019.

Kako su krenuli natpisi o kriminalu te postavljanju clanova ids-a na rukovodeca mjesta mUljanika mislio sam ovog ce u przun, ali eto okrenuli drugovi kolo sad je kriv nitko

VL
BE
Beskucnik
20:47 07.08.2019.

Zanimljivo nitko ne dira IDS , kakvu to medunarodnu zastitu imaju koja to organizcija ,sluzba ,familija stoji iza njih i iza najvecih Hrvatskih banaka .

VL
KR
krnjeli47
21:30 07.08.2019.

Da nitko ne dira fašiste u Istri i trebao bi Klauški na napiše koji komentar .

VL
BO
borcanac
22:22 07.08.2019.

Kakve si opijate konzumiro zadnjih 12 sati

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
00:05 08.08.2019.

Nisam citao, ali predpostavljam da ucjenjuje ostatak Hrvatske da ce se otvoreno pridruziti akcijama Alijievaca, alpskih i prekodrinskih Srba ako i dalje ne dobiva omrazene kune za privatne djepove IDSovaca. Jer Istra mora i dalje da blista subvencijama ostatka Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
08:28 08.08.2019.

Prvo ste ti i IDS-ova uprava upropastili Uljanik godinama gradeći brodove ispod cijene i s unaprijed iskalkuliranim gubitkom. Država je platila 4,5 milijardi kuna za brodove kojih nema. Nakon što je platila 4,5 milijardi za koje se novce mogao izgraditi grad od 30 000 stanovnika, država je bila na korak do sporazuma s naručiteljima brodova, tada u akciju kreće IDS-ov sindikat i, umjesto da se brodovi dovrše počinju štrajkovi nakon čega brodari razumljivo raskidaju ugovore. U međuvremenu ste maznuli iz 3. maja pola milijarde kuna. I sada na kraju optužujete vladu. Pa kako vas nije stid?

VL
BO
Bogodol
07:42 08.08.2019.

Po izjavama rakao bih da je ova spodoba opet pijana, cilj IDS-a je bio izmještanje Uljanika, a nema izmještanja dok ga se ne uništi. Bahatost koju su pokazali sindikalni čelnici zajedno sa IDS-om su doveli Uljanik na stvarno stanje. Žao mi je što Vlada ništa ne poduzima za spas Đure Đakovića, dovela je upravu sa strane, svi članovi nadzornog odbora su sa strane, nitko nije iz Sl. Broda i Đuru se najerno polako planski zatvara. Kod nas će biti problema dok svi ne budemo: Za Dom Spremni, Za posao Spremni, Za Hrvatsku Spremni, tek tada će nastupiti bolja situacija, a dok se pojedini lešinari budu bavili pozdravom "Za Dom Spremni" pljuvati po njemu, a ne raditi svoj posao shodno položaju na kojem su dobra biti ne će, tim pljuvanjem oni prikrivaju svoju radnu ne sposobnost i pokazuju koliko je jadna situacija čime se bavimo i to su nam naturili naši iztočni susjedi koji su rehabilitirali Dražu i četnike, a sada nama uz pomoć raznih pupavaca, miletića, tahirovića i sličnih nameću tematiku o čemu razpravljati umjesto da se uhvatimo rada i budemo "Za rad Spremni" i radimo na svom boljitku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:21 08.08.2019.

ids je mafijaška družina koja je okupirala istru. kolko puta bi država, po miletiću, trebala platiti sanaciju i restrukturiranje uljanika? uljanik je 'dobio' 3. maj, kojeg je država sanirala sa preko 9 mlrd kuna. sam uljanik je od države posisao više od 4 mlrd kuna. i takav 3.maj uljaniku daje pozajmicu od 500 mil kuna, koju ovi ne vrate u roku, 3. maj ne traži povrat u roku, i ode voz. što ne bi istarska županija bila jamac uljaniku za sanaciju, restrukturiranje, ako vjeruje u 'svoje' poduzeće? ipak su na čelu uljanika sjedili isključivo članovi ids-a, aktivni ili pasivni, pa bi bio red da ids napokon preuzme odgovornost za svoja djela. ne pričati i od drugih tražiti da leđa podmetnu. nije li jadno da su gotovo svi ministri turizma bili idsovci? eto nam i turizma po ids-u, nikakvog, bez glave i repa, samo sa velikim novcima za sajmove po svijetu. a za naš turizam nije potrebno se nigdje predstavljati. poljaci i slovaci, mađari, znaju gdje smo. drugi koji žele kod nas, ne hodaju po sajmovima. ali stotine milijuna kuna ide za 'predstavljanja'. naša roba je sunce i more. to mi nudimo. plus u novije vrijeme adrenalinske sportove, pikanje u vrat turista, prebijanje, ubijanje ronilaca, i tako to.

VL
SA
samoborka
20:42 07.08.2019.

To je onaj decec koji je bio toliko narokan da prilikom jedne tv reportaze nije bio u stanju odgovoriti novinarki na pitanja? Izgleda da mu se zadnjih dana pridruzila i Kolinda na privatnoj festici,sudeci prema onom impozantnom govoru u Kninu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.