Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada radi na demografiji
Povratak na članak

Murganić najavila izmjene Zakona o dječjem doplatku

Murganić je novinarima pred Banskim dvorima izjavila kako prijedlog o posebnom Ministarstvu demografije postoji još od konstituiranja Vlade, međutim Vlada je drugačije ustrojena

Komentari 2

IC
ICCO
15:27 29.03.2018.

Danas članak o mladima koje vrbuju irske firme i nude 3-4 puta vece plaće i neuporedivo bolje uvijete rada. Kod nas izgleda nitko istini ne zeli pogledati u oči nego cipelari one koje su mediji proglasili Pedrom i Pedritom.

VL
LA
larala
12:39 29.03.2018.

murgicka vec 6 mj. najavljuje jedno te isto i nikako da krene u realizaciju...slijedom toga, ocekujem ponovnu najavu izmjena zakona o DD , i tako u nedogled....kad god vlada izgubi potporu javnosti a, vladajucu stranku postane strah za gubitak fotelja...pricee o novim zakonima krenut ce ispocetka...ako radi niceg drugog, onda za malo plašenja javosti i dokazivanja moci našeg dragog premijera koji se ponaša kao razmaženo derište koje kad ne dobije milom novu igracku, onda najprije krene s ulizivanjem a, na kraju vjerojatno i dokazivanjem moci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.