Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI BELGIJA NEĆE POTPISATI?
Povratak na članak

Vlada pada zbog Marakeša?

U Bruxellesu se u subotu održava politički skup protiv Marakeškog sporazuma

Komentari 6

GU
Gustirna
13:43 06.12.2018.

Moze i belgijska ali zbog marakesa ni slucajno nece jugokomunisticka vlada u hrvatskoj..kada ce hrvati obuci zute prsluke...

VL
DU
Deleted user
13:31 06.12.2018.

Treba li Republika Hrvatska uopće i sudjelovati na skupu u Marakešu isključivo odlukom Vlade? Vlada se postavlja iznad Sabora, koji uistinu nije funkcionalan i loše je vođen.Predsjednica se ne izjašnjavao što samo više komplicira situaciju i pokazuje da država svee više tone u opću političku rezignaciju. Nedostaje smjer i uvažavanje unutar političke zajednice. Ujedno umjesto mudrog osluškivanje (low key diplomacy) Hrvatska se želi postaviti kao nositelj(frontman) EU (mainstream) politika, za što Hrvatska niti ima kapacitet niti joj se dopušta da se petlja. Čudno je da umjesto gđe Pejčinović Burić u Marakešu se delegira gdin Božinović! Govor tijela na skupu MVP NATOa pokazuje da je gđa Pejčinović Burić poprilično usamljena i ne uspijeva se nametnuti barem šarmom? Osluškivanje stavova drugih zemalja trebali bi naučiti da ne bi smjeli srljati, a pogotovo kada znamo da smo opet na granicama Predziđa kršćanstva i da smo neo-Krajina(borderline) Zapadne Europe! Nismo u EU kako bi se ulagivali već kako b sei jasno odredili kao punopravnim član. Slabi loše prolaze i postaju žrtve. Hrvatska mora inzistirati na zaštiti svojih granica, a ne dopustiti da bude stacionar za izbjeglice koje nitko neće. Hrvatska se mora baviti svojim ljudima koji odlaze i zbog čega sve više postajemo pustopoljina.

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:31 06.12.2018.

"vlada pada zbog Marakeša?" ja pomislio naša vlada....kad ono belgijska..nevažno...

VL
DU
Deleted user
14:41 06.12.2018.

Hrvatska ipak nije Belgija nažalost.

VL
SJ
Sve je uzalud
22:22 06.12.2018.

......bravo Belgija....zao mi je sto nisam Belgijanac...

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:05 06.12.2018.

belgija ima vladu? prvi glas. nisu li oni bili bez vlade više od 500 dana..? zamislite, preživjeli su, javni dug se smanjio, prosječna plaća i ulaganja povećala... ajoj, to je sjedište eu-a, zaboravio ja to, centrala se uvijek puni bez obzira na provinciju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.