Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:
Povratak na članak

'Vlada ne može donijeti drugu odluku nego stečaj Uljanika'

Bandić je najavio da će Uljanik biti prva tema njegove konferencije za novinare idući tjedan na kojoj će govoriti Ljubo Jurčić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić i potpredsjednica njegove stranke Ana Stavljenić Rukavina

Komentari 6

Avatar ehlbert13
ehlbert13
22:34 30.03.2019.

Totalna cenzura svih komentara koji nisu u skladu sa Bandić-Vasinom političkom filozofijom...Pred izborna cenzura, sramotno. HDZ totalitarizam na večernjaku.

VL
NV
novo vriijeme
22:11 30.03.2019.

Dva ratna druga Bandić i Reiner. Reiner sagadio garažu otrošku bolnice pa je pklonio Bnadiću. Tko ga ne bi volio kad je tako dobar drug.

VL
MA
manga48
20:43 30.03.2019.

Nemaju pojma.

VL
RP
rpzagreb
23:11 30.03.2019.

Pored svih optužnica i netransparetnog trošenja milijardi gradskog novca kad bandic govori o odgovornosti i proziva druge onda je to jasan pokazatelj u kakvom društvu i sistemu živimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.