Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar Kitarović:

'Vlada nas je dovela na rub propasti, a Josipović kaže da je to pravi put'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/9
18.12.2014.
u 20:41

- Ako nemate ideja, onda, gospodo, idite i prepustite mjesto onima koji znaju - poručila je Grabar Kitarović u Osijeku

- Ova Vlada na čelu sa Zoranom Milanovićem dovela nas je na rub propasti, a Josipović na to kaže, to je pravi put. E tako više ne može, taj put mora stati - poručila je večeras pred punom osječkom sportskom dvoranom Jug 2 svojim stranačkim članovima i simpatizerima HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu RH Kolinda Grabar Kitarović.

Dodala je kako je došlo vrijeme da se ovu državu povede u bolji život i blagostanje. - To je naš program - nastavila je ona predstavljajući okupljenima svoj program "Za bolju Hrvatsku". Iseljeništvo je pozvala da se vrati u Hrvatsku, a Milanovića, rekla je, pozvat će kada postane predsjednicom, i zatražiti da sazove sjednicu Vlade na kojoj će morati podnijeti "račun za ono što su dosad napravili".

"Idite i prepustite mjesto onima koji znaju"

- Ako nemate ideja, onda, gospodo, idite i prepustite mjesto onima koji znaju - poručila je Grabar Kitarović u Osijeku gdje je stigla u pratnji predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka. Na novinarski upit kako je zadovoljan dosadašnjim tijekom kampanje, Karamarko je odgovorio: – Mislim da smo u prednosti. Predsjednik HDZ-a za kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića smatra "da nema nikakve šanse".

- On ide s nekoliko uobičajenih fraza, bez nekog jako izraženog programa koji bi bio zanimljiv građanima - ocijenio je Karamarko dodajući kako Josipović "ne radi svoj posao te zato mora biti kažnjen na ovim izborima".

>>"Ona je poput magneta, čim se pojavi, ljudi joj krenu u susret"

>>'Diljem Hrvatske je sivilo, čemer i nedostatak optimizma'

Komentara 115

GU
General_U
21:47 18.12.2014.

od kombinacije zoće yusipović gore nema.

DU
Deleted user
21:02 18.12.2014.

Nije problem imati ili nemati ideje! Problem je realizirati ideje, tu su ministri pod vodstvom Milanovića legendarno nesposobni. Nogometnim rječnikom, umiru u ljepoti! Golova njet, samo autogolovi...

L0
luena 01
22:01 18.12.2014.

Ako je njemu pravi put kojim je posao ,nek ide,ali bez nas i Hrvatske... Njegov put, koji je sebi ucrtao je lose vrlo lose prostudirao ,taj put ce mu bit najveci kamen spoticanja koji ga vodi do pada u njegovoj politickoj karijeri....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije