Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENA SJEDNICA
Povratak na članak

Vlada prihvatila samo jedan zastupnički amandman na proračun

Amandmanom se, u okviru Ministarstva znanosti i obrazovanja osigurava dodatnih 10 milijuna kuna za redovitu djelatnost Sveučilišta Sjever, koje će tako u idućoj godini raspolagati s ukupno 35,66 milijuna kuna.

Komentari 3

ŽM
željo_moja
19:45 12.11.2019.

Vjerujem da ce Vlada, nakon rebalansa, nastaviti pametno upravljati s buđetom kao sto je to radila i do sada

VL
ZA
zubalo_ankica
19:55 12.11.2019.

Za razliku od bivse vlade koja nije imala sluha za prosvjetu i koja je prosvjetarima smanjila place, ukinula bozicnice i ostale dodatke, ova je izdvojila velike iznose za unapredenje visokoobrazovnih institucija i cak ponudila 8% vece place prosvjetarima. Stvarno mozemo biti zahvalni sto se Ministarstva znanosti i obrazovanja toliko zalaze za buduce znanstvenike

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:22 12.11.2019.

Ogromno nerazumijevanje kod saborskih zastupnika, se ovih dana moglo pročitati o temi poreznog rasterećenja. Čude se kako to da imamo porezno rasterećenje, a država će više ubrati poreza. Pa valjda zato jer je porezno rasterećenje manje, od nominalnog rasta BDP-a,, što je normalno za državu koja pokušava smanjiti dug.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.