Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENI DIO SJEDNICE

Vlada na osobni zahtjev razriješila pomoćnika ministra Butkovića

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture predstavljen je novi sustav naplate cestarine u RH
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
31.03.2022.
u 21:57

Članom Nadzornog odbora Hrvatske agencije za osiguranje depozita imenovan je Dražen Karakašić

Vlada je u četvrtak razriješila pomoćnika ministra mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Marija Madunića na osobni zahtjev, a Draženu Antoloviću dana je ovlast za poslove ravnatelja Uprave za cestovni promet, infrastrukturu i inspekciju u tom ministarstvu do provedbe javnog natječaja, najduže do šest mjeseci.

"Tatjana Huzak i Mladen Pavić razriješeni su pomoćnici ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU, te je Iva Novak imenovana ravnateljicom Uprave za strateško planiranje i koordinacije fondova EU, a Dominik Paparić ravnateljem Uprave za otoke", stoji u priopćenju nakon zatvorenog dijela Vladine sjednice.

Mato Škrabalo razriješen je, a Sebastian Rogač imenovan novim članom Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga, kao predstavnik Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Članom Nadzornog odbora Hrvatske agencije za osiguranje depozita imenovan je Dražen Karakašić.

Skupštini društva HŽ infrastruktura d.o.o. Vlada je predložila imenovanje Ivana Kršića predsjednikom Uprave te Darka Barišića, Subhija Tawfiqa, Marijana Ćužića i Damira Lončarića članovima Uprave.

Skupštini društva HŽ Putnički prijevoz d.o.o. predloženo je imenovanje Željka Ukića predsjednikom Uprave te Damira Rubčića i Maria Zubaka članovima Uprave društva.

Također, Skupštini društva Hrvatske ceste d.o.o. predloženo je imenovanje Josipa Škorića predsjednikom Uprave te Alena Leverića i Željanu Šikić članovima Uprave HC d.o.o.

>> VIDEO Ministar Medved čestitao premijeru na prinovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije