Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOD ZA SELJAKE
Povratak na članak

Vlada mora otkriti odakle novac i kome su ga uzeli

Seljaci su zabilježili bod u svoju korist iako su za sada dobili samo još jedno obećanje.

Komentari 172

BA
baća45
11:13 09.03.2010.

umag pa ti si neumoran !!!!!!!!!!!!!!!! Odakle samo dobivaš materijale za spamanje (ima dosta i točnih) i tko plaća ;))

VL
DU
Deleted user
23:01 08.03.2010.

BenoitPot Generalizirati na nacin kako ti radis je potpuno bez veze i ispadas smijesan. Da nije bilo partizana i antifasista sad bi ti pola \'rvatcke bilo Italija a ti bi bio jos manji u svojoj zatupljenosti i neznanju :-).

VL
ZD
Zdravek
23:08 08.03.2010.

08.03.2010. u 22:24h labin33 je napisao/la: \"Zanimljiva je ta socijaldemokracija, rekao sam ja odavno.\" pa nije da se radi o socijaldemokraciji, jer nit su seljaci socijalni problem, nit je ovo demokracija pa da nas se pita dali mi zelimo njimaa placat poticaje ili ne meni se cini da je veci problem da se vlast odrzava obecanjima svega i svacega a za neispunjavanja obecanja nema posljedica

VL
OB
-obrisani-
00:10 09.03.2010.

i kada će prestati ta glupa fama o nestalom žitu? Đakovština je firma koja je već godinama imala problema u poslovanju, jednostavno, samljeli su i prodali, ito po nižim cijenama, tuđe žito da isplate plaće i druge poslovne troškove, čuvalii socijalni mir a novac je sigurno već davno prije preusmjeren?! krivci su u upravi Đakovštine i tu sudovi ne bi trebali imati previše milosti!

VL
OB
-obrisani-
10:02 09.03.2010.

..--uz ovu politiku,,hrvatska nema sanse opstati,,,16g,,jedno te isto rade,,pomaka nema,,nisu sposobni vodit politiku,,ovo nije problem od juce,,,,nemaju znanja,pa na silu hoće da su na čelu države.tko je pametan taj gleda sa strane,nažalost.

VL
OB
-obrisani-
11:33 09.03.2010.

savska -Uprava HEP-a je smijenjena jer je radila loše. Uprava HAC-a je smijenjena jer je radila loše. Uprava Podravke je smijenjena jer je radila loše. Uprava HPB-e je smijenjena jer je radila loše... ima toga koliko hocete. Hrvatska Vlada radiradi loše, to pokazuje prezaduženost države, rastuca nezaposlenost, posvemašnja nelikvidnost, kriminal i korupcija u državnim poduzecima, kradje u silosima, pronevjera u brodogradilištu, nabujala državna administracija. Zašto prema Vladi ne postupiti kao i prema Upravama poduzeca koja su bila loše vodena? Ne smije se više nikada dogoditi da vlada za cijeg je mandata država došla u situaciju u kojoj je Hrvatska danas, ne samo da za to ne odgovara, nego cak izigrava spasioca. Najviše što ova Vlada može uciniti za svoje gradjane je, da raspiše prijevremene izbore. Kod primopredaje vlasti svakako treba napraviti \"inventuru\".

VL
ZD
Zdravek
11:34 09.03.2010.

09.03.2010. u 11:12h zeljkonl je napisao/la: \"A odgovorni politicari bi trazili resenja i u opoziciji\" ima nesto i u tome, ali bi prije svega trebali traziti rijesenja od strucnjaka al su oni toliko nesposobni da neznaju nac kompetentnog strucnjaka

VL
JO
JozoBago
11:43 09.03.2010.

\"Vlada mora otkriti odakle novac i kome su ga uzeli\" A zašto? Pa to nisu ni dasad nikad radili, zašto bi onda sada. Al vrč ide na vodu, dok se ne razbije. Je l tako?

VL
RA
razočarani1
19:02 08.03.2010.

nema ništa od obečanoga...jedino ako je sanader,polančec,todorić i ostali koju su do sada uzimali novce,jedan mali dio vratili....a i trebaju čuvati jedan dio novaca za policijsku bandu koju če poslati na narod, da ih se tuče

VL
OB
-obrisani-
19:11 08.03.2010.

Ovi prosvjedi su poslužili za svojevrsni striptiz Vlade. Umjesto užitka gledanja, uvlačenja 100 eura u grudnjake rasplesanih striptizeta, gledali smo grotesku, a ne striptiz. Otromboljeni trbusi, strije i celulit, vene na nogama, baš da se čovjek zgrozi. Kad se s druge strane javlja zajapureni Vlast- Vlast- mi- dajte- Milanović, tek tad se vidi da je opcija prema kojoj nas guraju striptizeri još i gora. Ovog puta, drugovi, vlast vam neće pasti kao prezrela kruška dok vi ležite lijeno pod kruškom. Makar ja, i mnogi ja, natjerali svo preostalo hrvatstvo da se ujedini oko opcije koja donosi program, koja će znati kako, što i kad.

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
19:23 08.03.2010.

Ovo je najgora vlada od postanka Hrvatske države ! Lažu, kradu, tuku seljake ! Pa, ako je hrvatski narod toliko glup da opet izabere istu bandu lopovsku i kriminalce iz ADZ-a - neka im !

VL
OB
-obrisani-
19:29 08.03.2010.

Shvaćam da je o ovome teško bilo što novo ili pametnije reći. Obećali su ono što nisu mogli ispuniti. I nisu tu seljaci sami, bit će još ovakvih poruka tipa \"nema novca\" puno. Sad je došlo vrijeme plaćanja izbora HDZ-a 2 puta zaredom. Skupo će nas stajati ta glupost, plaćanje je tek počelo.........

VL
BA
baća45
20:53 08.03.2010.

Zar se to kao sada javlja i Milanović ????? Zar on nije preko svojih ljudi pokušao \'\'obojiti\'\' malo potpomoći prosvjede????? On uvijek poslije događaja sve zna - pravi \'\'general poslije svake bitke\'\' i vlado bi on Hrvatskom izgleda???? Malo sutrara - - mora se puno vioše potruditi i to od juče a ne od sutra, treba iznositi programe, planove , svakoj lošoj ideji ponuditi bolju itd. Ovim arogantnim stavom i glupim upadicama sigurno neće steći simpatije, a putem njega ni SDP.. a sad malo veličanju ministra Čobankovića Zar Čo nije 5 godina ministar i godinama u samom vrhu vlasti i ministarstva poljoprivrede????? Zar Čo nije kreirao i provodio poljopreivrednu politiku i kreirao i provodio sustav poticaja????? Zar takav traljav sustav i kontrola provedbe poticaja i bespovraatnih potpora nije odgovarao i pogodovao i samom Čo-u jer je \'\'dobro pomogao\'\' od rodbine do prijatelja. I na kraju zar Čo nije kao potpredsjednik vlade sa sadašnjom premijerkom lani obećao isplatu poticaja kada to Pankretić nije htio i zar sada taj isti Čo nije pokušao izbjeći platiti obećano čime je i izazvao prosvjede i blokadu cesta?????? Vi novinari ste zaista čudne biljke od negativca cjele ove priče nakljukanog tabletama za smirenje vi napravište \'\'Majku Terezu\'\' - kao oni koji govore i rade ono što misle = su licemjeri, a on koji je obećao pa nije ispunio i još se na početku počeo \'\'sprdati\'\' sa prosvjrednicima nije licemjer nego \'\'patnik koji trpi\'\' Ma moš\' si mislit !!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
21:12 08.03.2010.

Još jedan poraz Milanovićevih kmera i novinarčića. Nisu uspjeli izazvati nemire u zemlji čak i pored ratno huškačkih medija, a VL je stao uz bok beogradskoj Politici iz ranih devedesetih. Hvala Bogu, niste uspjeli, a ovu izdajničku Vladu ćemo smijeniti na izborima. pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
21:56 08.03.2010.

zmijica, nije ni skladatelj baš mirno promatrao stvari sa strane? koga je bio izabrao za savjetnika, zar su već svi zaboravili? a kapetana I klase pokojne jna i nije problem nagovoriti, oni se \"prostituiraju\" otkako su osnovali stranku! važno dada je skladatelj objavio kako je on zaslužan za nastavak i uspjeh pregovora?! zaboravio eto naglasiti kako je držao dirigenntsku palicu ispred pobunjenog orkestra!? e pitam ja vas kako bi onaj seljak što je pokušao oboriti policajca prošao da je dodirnuo kmerskog milicajca, koji režim neki ovdje prizivaju? rođena ga mati ne bi prepoznala? naravski, samo u prvom nedorađenom izviješću je bio cjelovit snimak onog jadnika koji leži u nesvijesti na asfaltu? poslije su izrezali dio u kojem se vidi da je on nasrnuo na polcajce te nespretno pao i glavom valjda udario u tvrdu podlogu? novinari kao novinari, poslije pitaju da li je dobio palicom??

VL
BE
beroggi
22:00 08.03.2010.

Nema sposobnih da vladaju Hrvatskom. Jadna nam sudbina !

VL
00
0001
22:07 08.03.2010.

Ja bi baš rekao suprotno, bod za Vladu koja nije popustila lihvarskim zahtjevima poljoprivrednika da dobiju 100% poticaja u novcu. Ovo da 60% dobiju u novcu, a 40% u repro materijalu jebila ponuda od prvog dana.

VL
OB
-obrisani-
22:07 08.03.2010.

ono što vlada mora u ovom trenu jest otkriti tko stoji iza organizacije seljačke bune, iste izvesti pred javnost da nam sve malko bolje pojasne. ako misle revolucijom osvajati vlast i misle da je to želja većine, neka to javnoo kažu, istomišljenici će poći u boj i eto im vlasti? ali tu je glavni problem, oni znaju da nemaju većinu? dakle, treba podrivati, huškati, isprepadati narod? dirigent skladatelj ima svoju ulogu, iblerov trg svoju, odmetnuti šišljagić svoju a sve koordinira i \"svojim vezama\" pomaže doživotni krivokletnik? budi se Hrvatsko dok još nije kasno!!!

VL
MA
maklin
22:08 08.03.2010.

Ma nema ništa od toga, dok god nesposobni Šuker vodi financije Hrvatska ide samo u jednom smjeru --> propast = bankrot. Šuker se samo smije kako nam je ON lijepo povećao dug države, koliko sad već valjda iznosi 50 milijardi Eura, tko će vraćati taj dug Hrvatski narod i naši praunuci ili Šuker i Sanader na ležaljkama na Havajima ?? sigurno je prvo, jer mi smo preglupi narod da strpamo Sanadera (i još njih iz HDZ-a) u zatvor za korupciju.

VL
VD
vjer.domo
11:35 09.03.2010.

meso, žao mi je što ti je ova stranka uništila san o granici v-k-k :)

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.