Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SLUŽBENOJ STRANICI

Vlada moli građane za pomoć: Objavili poziv za donacije za borbu protiv koronavirusa

zgrada Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.10.2020.
u 15:58

Kad je riječ o donaciji financijskih sredstava, Vlada je objavila brojeve računa na koje je moguća uplata bilo da je riječ o uplatiteljima u zemlji i onima izvan njega.

Vlada Republike Hrvatske objavila je na svojoj službenoj stranici za borbu protiv koronavirusa poziv za donacije. Naime, tamo je osvanula crvena traka na kojoj pišu 'Donacije', te klikom na nju otvara se nova stranica na kojoj je objavljena detaljniji poziv za donacije.

Objavu prenosimo u cijelosti. 

"HRVATSKA ZAJEDNO PROTIV NOVOG KORONAVIRUSA

Želite pomoći? Uključite se u donacijski program kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske u borbi protiv novog koronavirusa na sljedeće načine:

1. Donacija financijskih sredstava

2. Donacija medicinske ili neke druge zdravstvene opreme

3. Donacija hrane i kućnih potrepština za Hrvatski Crveni križ

Najljepša hvala na pomoći! Vlada Republike Hrvatske", stoji u objavi.

Foto: Vlada RH

Kad je riječ o donaciji financijskih sredstava, Vlada je objavila brojeve računa na koje je moguća uplata bilo da je riječ o uplatiteljima u zemlji i onima izvan njega. 

Vlada malo više detalja traži pak kad je riječ o donaciji medicinske i druge opreme. S popisa opreme nužno je odabrati što se donira, te navesti model i godinu proizvodnje.  Moguće je priložiti i fotografiju opreme koja se donira. 

Ključne riječi

Komentara 80

NE
nebitnoime
16:23 25.10.2020.

Sto se dogodilo sa onim milijardama eura pomoci koje je Plenki maestralno ispregovarao u Briselu jos ljetos?

Avatar DeletedUser
DeletedUser
16:23 25.10.2020.

Ni lipe!

Avatar Grunf
Grunf
16:52 25.10.2020.

rubrika vjerovali ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije