Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPNJA BIRAČA
Povratak na članak

Vlada je podijelila bon svakom umirovljeniku, a mogu ih potrošiti do kraja rujna

zbori u glavnom gradu u kojem vlada 71-godišnjak blizak premijeru, ali 27 godina mlađi oporbenjak s gitarom u ruci planira mu 13. listopada pomrsiti planove.

Komentari 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:49 06.09.2019.

Šok i nevjerica! A ja se već zabrinula da su adezejovci odlučili odriješit kesu. Idem popit još jednu kavu da dojdem k sebi!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:55 06.09.2019.

znači, mađarska oporba će se okupiti u jednu koaliciju, u kojoj neće biti samo orbanovih i roma.. i nadaju se otežati novi mandat orbanu... čudna ekipa... orban je pametan. ljetuje kod nas. a radi za mađare. mi ljetujemo doma, a za nas se nitko ne brine. ni ne radi.

VL
DU
Deleted user
11:38 06.09.2019.

Ha, ha, ha, 5 stranaka i još mu niš nemreju!!! Orban je zakon!!!

VL
DU
Deleted user
15:30 06.09.2019.

nešto slično kao ona šuć - muć koalicija 6 stranaka sa naivnim Budišom koja je unazadila Hrvatsku za sto godina . Bježite od toga , Mađari

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.