Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetio Hvar

Gotovina: Predramatično se predstavlja odlazak mladih iz Hrvatske

Ante Gotovina
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
26.10.2018.
u 14:53

- Vlada je odabrala dobar smjer za revitalizaciju otoka, moramo biti više optimisti, poručuje umirovljeni general.

Umirovljeni General Ante Gotovina ovih dana boravi na Hvaru gdje se održavaju Dani turizma, a danas je tamo i Vlada održala sjednicu. Novinare je zanimalo što Gotovina, kao čovjek koji se bavi ribarstvom, misli Vladinu planu revitalizacije naših otoka.

- Dobar je ovakav smjer za otok, za razvoj turizma i za sve. Turizam je ipak jedna od naših najvažnijih gospodarskih grana i treba ga njegovati, razvijati, usavršavati i organizirati ga još bolje i jače, podignuti sadržaje da sezona ne bude samo ljeto, nego većina godine - poručio je Gotovina, piše Dnevnik.hr.

A na upit hoće li taj plan utjecati na to da ljudi ostanu na otocima kazao je:

- Sigurno da će ostati, gdje biste vi otišli? Nije vam lijepo ovdje? Predramatično se predstavlja situacija s odlaskom mladih iz Hrvatske. Moramo biti više optimisti, a ne njegovati pesimizam. Čaša nije do pola prazna, nego do pola puna. Svaki dan moramo raditi težak posao, biti tu i svaki dan brinuti se o svemu. Samo tako možemo ići naprijed - poručio je general.

Ante Gotovina
1/18

Komentara 15

AO
ante.oreskovic75
16:24 26.10.2018.

Glupe komentare pišu isto takovi likovi

MA
Markos
15:13 26.10.2018.

Djaba njima pricati generale...Svatko mora pri sebi shvatiti da puno toga ovisi o covjeku samom. Ja toliko negative koliko cujem od Hrvata nisam cuo od plemena u djunglama male Azije a zive u kolibama, blato, komarci...niti od prave sirotinje u Kambodji. Vi ni pojmaaa nemate da ste se samo uhvatili u taj bjedni Jugo negativni mentalni sklop i sve se vam cini ruzno a zemlja vam je PREDIVNA. Hrvatska je punooo drzava nedosizni san. Gradite je i napravite je boljem. Pozdrav iz Zlovenije.

TR
TrvtkoKomadina01
16:04 26.10.2018.

Gotivina kao i uvijek govori malo ali pametno. Sloboda je vrijednija od sveg bogatstva, pa i sloboda odlaska u inozemstvo. Najveći uzrok iseljavanja je to što nismo proveli lustriciju kao drugi narodi, pa nam ostade komunjarska mafija. UDBA i njihovi mediji koji siju mržnju, kaos i pesimizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije