Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar branitelja

Vlada imenovala Crnoju u Koordinaciju za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom

Mijo Crnoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
28.01.2016.
u 13:24

Vlada Tihomira Oreškovića na današnjoj prvoj sjednici, između ostalog, donijela je i odluke o imenovanjima članova stalnih radnih tijela.

Vlada Tihomira Oreškovića je na današnjoj prvoj sjednici, između ostalog, donijela je i odluke o imenovanjima članova stalnih radnih tijela

U koordinaciji za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom imenovan je i ministar branitelja Mijo Crnoja. Na čelo te Koordinacije imenovan je potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko. 

Na maratonskom sastanku u Vladi jučer su o njegovoj smjeni s Crnojom razgovarali premijer Tihomir Orešković i potpredsjednici Vlade te čelnici HDZ-a i Mosta, Tomislav Karamarko i Božo Petrov

Saborska oporba podnijela je prijedlog za izglasavanje nepovjerenja, odnosno, smjenu Crnoje zbog brojnih afera vezanih uz njega koje su se posljednjih dana pojavile u medijima.  

>>Orešković prvu sjednicu započeo izrekom na engleskom, ministri traže nova zapošljavanja

>>'Ako se dokaže da je Crnoja prekršio zakon, branitelji okupljeni u Savskoj tražit će njegovu ostavku'

Komentara 203

Avatar abakus
abakus
13:45 28.01.2016.

Imenovanje na to mjesto nije vezano uz Crnoju kao osobu, već uz njegovu funkciju ministra branitelja. Bude li smijenjen, novi ministar branitelja preuzet će i funkciju u tom radnom tijelu. Na znanje onima koji ne znaju što su pročitali ii misle da je ovo znak da će Crnoja ostati ministar...

MU
Mukowsky
13:42 28.01.2016.

Jeste li sigurni da je ovo istina?

LA
Lavica7
13:37 28.01.2016.

Zezate se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije