Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspisali su natječaj

Vlada i Sabor zapošljavaju. Provjerite koja radna mjesta se nude

Vlada
Goran Stanzl/PIXSELL
20.12.2018.
u 10:31

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama, u tiskanom izdanju od 19. prosinca, prijave se podnose u roku od 8 dana od njegove objave

Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade raspisao je natječaj za prijam četiri osobe u svoje službe za računovodstvo, telekomunikacije i informatiku te za opće i tehničke poslove, sve četiri primaju se na neodređeno vrijeme.    

U Službi za računovodstvo, točnije u njenom Odjelu za financijsko-materijalno knjigovodstvo, osobne rashode i devizna plaćanja traži se dvoje stručnih referenata, uvjet je da su završili srednju školu, imaju najmanje godinu radnog iskustva.

U Odjelu za informatiku Službe za telekomunikacije, informatiku i praćenje rada saborskih sjednica traži se viši informatički savjetnik. Uvjeti su: završen diplomski sveučilišni studij tehničke, biotehničke ili društvene znanosti (struke), najmanje četiri godine radnog iskustva.

Višeg stručnog referenta, stručnjaka zaštite na radu,  traži Služba za opće i tehničke poslove, uvjeti za to mjesto su završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij od najmanje tri godine smjera zaštite na radu, najmanje godina radnog iskustva, položen stručni ispit iz zaštite na radu, osposobljenost iz područja osnovnih andragoških znanja.

 Za sva četiri radna mjesta traži se i položen državni stručni ispit te znanje rada na računalu.

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama, u tiskanom izdanju od 19. prosinca, prijave se podnose u roku od 8 dana od njegove objave.

Pogledajte video: Neobični božićni običaji

Ključne riječi

Komentara 3

AN
antonelić
10:38 20.12.2018.

evo vidite da se može ... treba samo znati i delati i začas se stvore nova radna mjesta ... sve za našu mladež , sve za uhljebe i za djecu uhljeba ... naprid naša vlada ! ...

Avatar nekakav
nekakav
11:59 20.12.2018.

baš me zanima tko će se s malo mozga javiti na ove natječaje... ovo su nižerazredna radna mjesta, pa bile kvalifikacije ovakve ili onakve. a otkad se pod 'informatičkim savjetnikom' podrazumijevaju i biotehničke ili društvene znanosti..? zar za informatičkog savjetnika ne treba netko isključivo tehničke struke, isključivo napaljen na informatiku? što ima takav 'savjetnik' doći iz reda npr. muzealaca, povjesničara, sociologa?! zar će se javiti letica?! ili njegova snaha, radi koje se ne usudim ni paštetu kupiti, da mi ne iskoči iz nje, kolko se pojavljuje u svim mogućim terminima, medijima, mjestima...?

DU
Deleted user
11:49 20.12.2018.

95% mjesta je vec okupirano unaprijed od HDZ/SDP uhljeba, ne tratite vase vrijeme ako vam caca nije u Kradezeu , ako nije hercegovac ili jedan od kaste bivsih generala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije