Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eu fondovi

Vlada i EIB potpisali ugovor o financiranju

Eu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
30.03.2015.
u 10:16

Potpisivanju su nazočili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić

Ministar financija Boris Lalovac i potpredsjednik Europske investicijske banke Dario Scannapieco potpisali su Ugovor o financiranju između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za projekt nacionalnog sufinanciranja EU fondova.

Potpisivanju su nazočili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić.

>> Lalovac: U državnim agencijama nema kontrola oko plaća i službenih putovanja

Komentara 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:11 31.03.2015.

I sto to ustvari znaci, molim, novinar, pojasniti? Ako je i vama uopce jasno.

AN
anticenzura
10:29 30.03.2015.

Potpisali su da ce se duziti kod stranih banaka, i strpati nasu djecu u duznicko ropstvo. Jedva cekam izbore da skinemo dvoglavu zvjer HDZ-SDP sa grbace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije