Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BERNARDIĆ:

'Ovo je opomena onima u HNS-u koji su pokušali trgovati glasovima birača'

Davor Bernardić
Igor Kralj/Pixsell
07.06.2017.
u 10:25

Bernardić je rekao da je Vlada pokazala da joj interes građana i Hrvatske nije na prvom mjestu te da pokušava trgovačkom većinom "zagaditi politički prostor."

Prije sjednice Sabora, sastao se i Klub SDP-a, a javnosti se obratio njihov predsjednik Davor Bernardić.

– Prije svega, koalicija je izgubila legitimitet u onom trenutku kad je Plenković najurio tri Mostova ministra iz Vlade. On je dobio jasnu potporu za koalicijsku Vladu HDZ – Most, a u trenutku kada Mosta nema, trebao je ili otići po povjerenje predsjednici za sastavljanje nove većine ili dati ostavku i raspisati izvanredne izbore istodobno s drugim krugom lokalnih izbora – rekao je Bernardić. 

Bernardić je rekao da je Vlada pokazala da joj interes građana i Hrvatske nije na prvom mjestu te da pokušava trgovačkom većinom "zagaditi politički prostor."

– 80 posto građana ove zemlje osjeća da zemlja ide u pogrešnom smjeru i vidi da su promjene potrebne. Prema tome, pozivam ih da izađemo iz ove agonije i da osiguramo promjene na sljedećim prijevremenim parlamentarnim izborima – poručio je šef SDP-a Davor Bernardić

Na pitanje hoće li HDZ aktivirati samoraspuštanje Sabora koji je u saborsku proceduru prije mjesec dana uputio Most, Bernardić poručuje kako se od HDZ-a više ništa suvislo ne može očekivati.

– Svaki dan novi spin, HSU, pa HSS pa HNS, pa ne znam tko, svaki dan nova blamaža. Njima više nitko u ovom trenutku ne može vjerovati. Pozdravljam odluku velike većine kolega iz HNS-a koji su jasno rekli da nisu za koaliciju s HDZ-om i koji su jasno rekli da su mandate dobili na listi Narodne koalicije. Ovo je opomena onima u HNS-u koji su pokušali trgovati glasovima birača i nadam se da će iz ove opomene izvući pouku – rekao je Bernardić. 

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE


Komentara 21

Avatar Hummer
Hummer
10:43 07.06.2017.

Davor Bernardic. ovaj ce proci neslavnije od Zorana Milanovica i do kraja unistiti SDP-e. Davor Bernardic je toliko nesposoban da bi izgubio i traperice u toiletu....

DU
Deleted user
11:03 07.06.2017.

briga me za plenkovića i bernardića ali zar nije trgovina kada su beljak i vrdoljak u koaliciji sa sdp-om po cijeni od 5,6 mandata i par ministarstava.hrvatski nazovi političari su ljudi bez smisla za realitet i s ogromnom dozom potcjenjivanja intelekta hrvatskog čovjeka.

HR
Hrvatska
10:48 07.06.2017.

Hahah Bero je najj. Nedaj se Beroo. Dok je tebe nema straha za desnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije