Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
23 16°C
  • acer7:

    Naravno ima i onih koji imaju koristi od toga da im netko dovede nekog tko je dovoljno očajan da radi za malu plaću. Ti sad jako grizu, jer su naučeni za par mjeseci zaraditi za par godina unaprijed.

  • acer7:

    Zadnja nada za preživjeti od rada u HR je bila da zbog nedostatka očajnih radnika dođe do povećanja plaća, time potrošnje, pa time gospodarstva što opet dovodi do povećanja plaća i tako u krug. No vlada je elegantnim potezom ugasila ... prikaži još! zadnji vlak. Radnici koji će ovdje doći, to su očajnici koji će ovdje čekati šansu da iz HR krenu dalje za EU, no kako ih ima puno a HR mala, to je za HR pojmove neiscrpan broj onih koji će doći preživjaljati ovdje na par mjeseci i dalje.. a to znači kraj radnika u HR.

  • weAreCro:

    Naravno da ce ovo imati kontraefekt, uvozi se needucirana i nekvalificirana radna snaga samo da bi se popunile rupe. Dvije obitelji prijatelja iz inozemstva koji su prosli vikend bili u Istri ostali su jako razocarani osnovnom uslugom u hotelima i ... prikaži još! restoranima, ono sto su mi ispricali je jednostavno bruka i sramota Hrvatske. Kakva antireklama, ne shvacaju da to sto se krpamo sa svakavim strancima ce ostaviti ogromne posljedice u turizmu, to cemo poceti osjecati vec od iduce godine kada nam se odredeni broj nezadovoljnih gostiju nece vise vracati.

Još iz rubrike Vijesti

Rokovci: Zadruga Vinkovačka Šparoga
Preplavila slavonska polja

Zarada je 25.000 kn po hektaru: Kultura je to koja je i do 8 puta isplativija od pšenice

Zoran Milanović
Prvih 100 dana Zorana Milanovića

S Milanovićem na Pantovčaku Hrvatska će na Markovu trgu dobiti vlast kakvu zaslužuje

21
U Prečkom izgorio automobil, vozač izjurio prije nego se proširila vatra
Požar u Prečkom

Vozač izjurio iz gorućeg automobila, stradala i susjedna vozila