Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica
Povratak na članak

Vlada šalje Saboru prijedlog za razrješenje Jelenića: Ova dužnost ne dopušta bilo kakvu sumnju u nepristranost

Glavni državni odvjetnik u srijedu je Vladi uputio zahtjev za razrješenje s dužnosti

Komentari 5

JO
JOHNNY
09:56 20.02.2020.

Svatko normalan bi podrzao takvu odluku. Biti drzavni odvjetnik i clan takve sekte je za svaku osudu

VL
BO
bolonjez
09:57 20.02.2020.

Da je vlada znala da je Jelenic bio clan masona, odletio bi on i prije

VL
LU
Lui
10:06 20.02.2020.

Plenkovic je ispravno postupio. Cim je vijest stigla u javnost, trazio je njegovo odstpanje s mjesta glavnog drzavnog odvjetnika.

VL
CR
CROLINDA
09:09 20.02.2020.

komunisti i masoni - ovi oni... -i crveni i plavi - svi su oni tu negdje u dvadeset dekagrama - potajno dogovaraju veliku koaliciju a glume oponente pred iscijeđenim i raspilanim narodom - sve su to EU-ropski demonkrati - mentalnono komunističkomasonski diluvijalci - ni jedni ni drugi ne dopuštaju ni javnu raspravu ni referendume o bitnim pitanjima za narod - ma lako je njemu za Jelenića - Plenković sad trlja ruke jer mu odgovara komedijantska inauguracija Milanovića zato što je malo prebacila objektiv s njega - a Milanović nije htio inauguraciju na otvorenom da mu ne bi pred cijelim svijetom zviždali kao u Kninu a što se tiče izvođačice himne on je trebao znati da se himna ne pjeva na karikirani džez način jer himna se u javnoj prigodi ne pjeva sebi ili samo uzvanicima nego cijeloj naciji i to ne samo živućem naraštaju nego svim naraštajima – to nije bila nekakva glazbena manifestacija nego inauguracija predsjednika - pretpostavljam da su uzvanici dobili upute da se moraju konvencionalno odjenuti pa se je i pjevačica himne trebala isto tako primjereno i odjenuti a ne u svom umjetničkom stilu kao vještica iz Oza bez metle

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.