Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarao ljevičare
Povratak na članak

Tomašić o uspjehu: Milanović nam je pomogao smjenom Linića

Tomašić smatra da je na izborima za Europski parlament HDZ-ova koalicijska lista dobila 12 posto više glasova od Kukuriku liste baš zbog smjene ministra financija Linića.

Komentari 10

NI
ninja72
07:19 30.05.2014.

...samo Vi lupetajte, ali Ruza ode PONOVO, a vi cistite kokosinjac jer stvarno smrdi.

VL
Avatar Neron
Neron
08:42 30.05.2014.

Gospodo što blatite po Ruži: činjenica je da je dobila preko sto tisuća preferiranih glasova, jedino se Picula može pohvaliti s većom brojkom. Mogu shvatiti da ste razočarani jer je vaša liberalna opcija izgubila na izborima, a nesposobnošću Milanovića da napravi kvalitetnu listu, u EU parlament od četiri dobivena mandata odlaze dva zastupnika iz strančica koje samostalno ne bi prešle niti izborni prag. Samo osobe koje slijepo vjeruju SDP-u glasale su za takvu listu, gdje je očito da prvo odlaze istrošeni političari iz istrošenih stranaka. Da se takva situacija dogodila na konzervativnoj listi HDZ-a - ja ne bih izašao na izbore i dao svoj glas Ruži Tomašić.

VL
Avatar Pekhtor
Pekhtor
08:01 30.05.2014.

Uspjeh ???? Ruze Tomasic kao Europsko lice Hrvatske je totalni neuspjeh sadasnje generacije.

VL
UM
Umjereni
07:53 30.05.2014.

@ninja72 I što sad što Ruža ponovo ode??? To naprosto znači da si je za sljedećih 5 godina osigurala 8 - 10 tisuća eura plaću za sjedenje u europskom parlamentu. Ne u hrvatskom saboru. Jel tamo nešto izglasala što namaa donosi kakvu konkretnu korist u Hrvatskoj? Baš i ne vidim. Zato je izlazak građana na te izbore u pravilu niži od 30%. No meni je smiješno kako se Ruža iz godine u godinu zahvaljuje nekim okolnostima koje su kao njoj pomogle da se dočepa parlamentarne stolice. Prošle se godine zahvalila Milanoviću na promociji, a sada uspjeh vidi u smjeni Linića. Drugim riječima, kao da hoće reči da nije u eu parlamentu zahvaljujući vlastitom radu, nego okolnostima koje proizvode drugi. To je ono u stilu: hvala bogu što si je ovaj ispred mene u redu slomio nogu, pa sam ja posao dobio, a ne on.

VL
MB
mody blues
22:50 29.05.2014.

bravo ružo sad uhljebi u brisel dijecu članova# skj # koji su sad tvoji hsp .u slavoniji te slave ti znaš u kojim selima.

VL
DU
Deleted user
22:36 29.05.2014.

Sto želi kanadski policajac reci?

VL
T1
t111
22:55 29.05.2014.

zena nema pojma o ealnoj politickoj sceni. sdp lijeva stranka? mozda bila '91.

VL
CA
canon
22:33 29.05.2014.

Imaš pravo Ružo.Ti si osjetila da narod pada na tvoju primitivnu retoriku i zato vjerovatno osjećaš puls naroda i dok je partizana,četnika i ustaša ti,Karamarko i ostala bratija imate garantirano svijetlu budućnost što je za svaku pohvalu jer neko da bi mu bilo lijepo ponudi narodu kruha i igara a vi ponudite igara bez kruha i lijepo vama,lijepo narodu.Divota

VL
IB
Ivan Basar
22:20 29.05.2014.

Koliko to narod plača, koliko će to našu zemlju koštati. Čekanje je gotovo uvijek skuplje od akcije. I opet, pustimo predsjednika države u miru, ali jadan Sabor i još jadniji narod.

VL
Avatar sayla 007
sayla 007
22:53 29.05.2014.

Cijeli svijet zna za nju. Naravno kada gradjani prate mafijasku trilateralnu komisiju, masonsku lozu. Tomasicko, mici nam se s ociju, prevarila si gradjane, trebas vratiti pare sto te financiramo. U kuci ti se stranka vodi za EU skepticnu stranku, a ti se stavljas na sasvim drugu listu, sasvim desete ideologije. Lazljivice, lazes i varas narod, sram te bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.