Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POŽARA U SPLITU I OKOLICI
Povratak na članak

Počeo očevid u Tugarima, izuzeti tragovi poslani na vještačenje

Nakon što je obavljen očevid u Tugarima, obavlja se očevid i na drugim opožarenim površinama u Splitu i njegovoj okolici

Komentari 11

BO
bojuki1
14:17 20.07.2017.

19 požara u Zadarskoj županiji, 15 u Splitskoj, a u Šibenskoj županij 10ak požara, 90% požara buknulo u ponedjeljak po najgoroj buri kada ni kanaderi ne mogu letjeti i onda neka mi netko veli da požari nisu podmetnuti? Sad dolazizi ono najbolje, navodno je županijski vatrogasni zapovjednik za požara u okolici Splita već u 10:00 obavijestio Lozančića i glavnog vatrogasnog zapovjednika RH Tucakovića o tome da treba dovesti vojsku na požarište jer postoji realna opasnost da požar dođe do Splita i mora prema Omišu(Studio4),no da su obavješteni ignorirali to mišljenje glavnog čovjeka s požarišta i nisu reagirali do 16:00. Ukoliko je to istina stvar postaje puno ozbiljnija, imamo podmetnute požare, sabotaže u sustavu i medijsko-oporbenu paljbu po državnom vrhu. Netko je imao u planu veliku tragediju i rušenje Plenkovića i predsjednice ovog ljeta. Plenkoviću ja pamtim Milanovićevo "mi ili oni", te obećanje o paklu HDZ-ovoj vladi. Te Milanovićeve izjave su duboko urezano u svakom tzv. ljevičaru koji dijeli Milanovićeve stavove i njegov svjetonazor i takvi Milanovićevi ljudi u sdp-u, državnim institucijama, represivnom aparatu, pravosuđu, medijima, ne spavaju. Milanović te njegove sluge Ranko Ostojić i Kotromanović sigurno se ne mire da su marginalizirani i bez moći, nije bez veze Kotromanović u društvu Milanovića dao nedavno izjavu " vratit će se laste s tisuću momaka". Nešto se kuha, a HDZ-ov vrh odnosno Plenković ne vidi dalje od svog nosa.

VL
Avatar Jana
Jana
14:27 20.07.2017.

Smijenite LOZANČIĆA i Tucakovcića !!! Što se tiče očevida završiti će kao i sa kukastim križem . Sve je ovo bilo namješteno. Jadan narod dobro da nema ljudskih žrtava ali flora i fauna su gotove.

VL
PP
pero.pericds
14:15 20.07.2017.

To jebio cilj Lozančića i Tucakovića da izazovu pomutnju u odnosu vlada- presjednica i čudi me presjednik vlade da optužuje presjenicu ( tipa, razmisliti o podršci presjednici) a nije prvo izdao zapovjed da se slučaj itraži.

VL
BA
balance
14:36 20.07.2017.

Garant oni koji su iscrtali svastiku opet bili u akciji po nalogu centrale.Proleteri su to.

VL
MI
Mimizo
14:40 20.07.2017.

udbaši na djelu po tko zna koji put sad će opet o ploči u jasenovcu o trgu zločinca tita u zagrebu i sve tako do neke druge ugroze a sve uz pomoć svojih medija I nikome nije sumnjivo da jee to sve podmetrnuto kao i svastika na poljudu kao i lekovićevi šarafi na autu kao i suzavac u tamo nmekom nebitnom klubu

VL
LE
Lennon51
14:59 20.07.2017.

zasto nikad ne gori u Istri ????

VL
AL
Alkana
19:19 20.07.2017.

Predsjednica je trn u oku orjunašima i ljevičarima. Naravno jer je njoj na srcu Hrvatska. Ona, zna i hoće raditi i radi najbolji posao za Hrvatsku. Oni koji ju podcjenjuju i pljuju po njoj, nisu joj ni do gležnja.

VL
PO
pozornik66
15:54 20.07.2017.

Vidit ćemo jel imamo pravu vladu sada ili će se opet zataškivati i lagati narod ka u doba svastike. Zapamtite LAGANJE i manipulicija narodnih masa je udbaška metoda od 45-te

VL
LE
Lennon51
15:02 20.07.2017.

Zasto nikad ne gori u Istri ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.