Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska biskupija

Vjernici skupili milijun kuna za stradale u potresu

Varaždinska biskupija
01.03.2021.
u 15:58

Kako je izvijestila Varaždinska biskupija, 978.579 kuna usmjereno je na Hrvatski Caritas za nabavku stambenih modula, kako bi se osigurao primjeren smještaj obiteljima čije kuće nisu sigurne za stanovanje

Vjernici Varaždinske biskupije preko svojih župa i župnih Caritasa skupili su 1.064.012 kuna pomoći za stradale u potresu 29. prosinca. 

Kako je izvijestila Varaždinska biskupija, 978.579 kuna usmjereno je na Hrvatski Caritas za nabavku stambenih modula, kako bi se osigurao primjeren smještaj obiteljima čije kuće nisu sigurne za stanovanje.

- Ostale su se uplate usmjerile Caritasu Sisačke biskupije, pojedinim župama i obiteljima na potresom pogođenom području. Također, brojne su fizičke osobe, među njima mnogi svećenici, samostalno uplatili svoj dar Hrvatskom Caritasu, koji je donacije usmjerio za nabavku stambenih modula - napominju u Varaždinskoj biskupiji koju vodi biskup Bože Radoš, predsjednik Hrvatskog Caritasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije