Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
McWeddings

Vjenčanje u McDonaldsu? Nema problema!

mcwedings
McDonalds
20.02.2011.
u 11:31

Lanac restorana sada nudi ovu uslugu pod nazivom McWeddings kao novitet u proširenoj ponudi svojih restorana

Svjetski poznati lanac brze hrane McDonald's odlučio je izgleda proširiti svoju ponudu i to ni manje ni više nego na vjenčanja u svojim restoranima.

Kako piše csmonitor.com Kelvin Kwong i Ashley Tse par iz Hong Konga vjenčao se ovog Valentinova u svom omiljenom McDonaldsu u Hong Kongu. 

Lanac restorana sada nudi ovu uslugu pod nazivom McWeddings kao novitet u proširenoj ponudi svojih restorana, a koliko će ta usluga biti privlačna budućim mladencima diljem svijeta tek treba vidjeti.

Ipak treba spomenuti da ovo nije prvi slučaj vjenčanja u McDonaldsovim restoranima. Naime još 2006. godine Trisha Lynn Esteppe i Tyree Henderson izmjenili su bračne zavjete u McDonaldsu u gradu Fairbornu (Ohio), no oni su oboje bili i zaposlenici tog restorana i tamo su se upoznali pa su iz tog razloga željeli sudbonosno da izreći na tom mjestu.

Poznat je također i slučaj iz 2009. kadu su se Paul i Caragh Brooks oženili u konkurentskom lancu restorana Taco Bell, a cjelokupni račun iznosio je oko 200 dolara uklučujući i 15 dolara za vjenčanicu.

 

 

Komentara 8

VA
vatra
11:43 21.02.2011.

možda u paketu mladenci dobe i prstenje od pleha made in china

BO
boston
12:32 20.02.2011.

Koliko stoje sahrane??

OB
-obrisani-
15:52 20.02.2011.

Dobra ideja. Ponešto za svačiji džep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije