Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neplanirana situacija

O vjenčanju ovoga para pričaju svi, no kum to sigurno nije želio

sova
Foto: Screenshot
1/4
27.03.2018.
u 09:26

Vjenčanje Jeni Arrowsmith i Marka Wooda našlo se u središtu pozornosti nakon što im je planove pomrsila sova koja je nosila vjenčano prstenje

Jeni Arrowsmith i Mark Wood nisu mislili da bi njihovo vjenčanje moglo dospjeti u medije, no zbog sove koja im je nosila prstenje, upravo to se dogodilo.

Njih su dvoje odlučili da im prstenje do oltara nosi obučena sova na vjenčanju koje se održalo u dvorcu Peckforton u engleskom Tarporleyju. Vjenčano prstenje sovi su stavili na noge, a iako je bila jedna od glavnih atrakcija, privukla je i mnogo više pozornosti nego što je trebala.

Ceremonija je počela kad je jedan muškarac s početka prostorije do oltara pustio sovu koja je sletjela na ruku jednom od kumova. No, sova se malo uznemirila te je počela lamatati krilima i poletjela je do drugog kuma koji nije znao što bi s njom. Prevrnuo se sa stolca dok je ptica bezuspješno pokušavala pronaći mjesto gdje bi sletjela, a njegova reakcija izazvala je smijeh gostiju.

– Iz nekog razloga, sova je odlučila da želi sletjeti na njegovu ruku, no on se toliko preplašio da je pao sa stolca. Bilo je urnebesno smiješno, ovo se još nije dogodilo, a mi ćemo imati nezaboravnu uspomenu – ispričala je mladenka Jeni Arrowsmith.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:59 27.03.2018.

Ja mislio da je netko iz grupe AEROSMITH , pa neka vijest senzacija .. A ono Jeni Arrowsmith ... Urnebesno smijesno kako sam pomislio da nasa Karolina moze pustit neki normalan clanak ... Samo mi nije jasno da i sova nije prepoznala tko je wood ( drvo ) u cijeloj zbrci ..

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
10:09 27.03.2018.

Dobro da sova nije kao Davor Šuker.Nestalo bi zlato u trenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije