Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.02.2010. u 19:00

Ono što Klisovića kvalificira za vođenje Josipovićeva ureda jest povjerenje koje u njega ima – Zoran Milanović.

Ivo Josipović iz nekih tajanstvenih razloga još nije objavio sastav svog budućeg tima na Pantovčaku. Pa ipak, kao što je Večernji objavio, na ključnom mjestu predstojnika Ureda predsjednika sjedit će javnosti slabo poznati Joško Klisović, trenutačno na plaći u Tedeschijevoj Atlantic Grupi. Ono što Klisovića kvalificira za vođenje Josipovićeva ureda jest povjerenje koje u njega ima – Zoran Milanović. Kako je Klisović Milanovićev vjenčani kum, time će Ivo Josipović dati municiju svim svojim kritičarima. Jer, ne zaboravimo, baš se Josipović hvalio kako neće biti predsjednik na daljinski upravljač Zorana Milanovića.

Splićane iznenadio ‘neiskusni’ Jarnjakov kum

Josip Bukvić, pomoćnik načelnika Uprave u Ravnateljstvu policije, imenovan je za novog načelnika splitske policije, što nije dobro prihvaćeno u Slobodnoj Dalmaciji. U tom su listu imenovanjem ‘iznenađeni’ i zamjeraju mu ‘neiskustvo’. U istom tekstu priznaju da iza Bukvića nema afera, da je još 80-ih nakon srednje policijske diplomirao na Vojnoj akademiji te da je vodio postaje u Zaboku i Krapini. Bukvić je zapravo vrlo iskusan, a jedini mu je sporni detalj iz karijere kumska veza s Ivanom Jarnjakom.

Gotovac vuče 
hrvatsku policiju za nos

Antu Gotovca odavno je pročitala i Simonica, ali još nije hrvatska policija. Nisu mu oduzeli vozačku za više od 30 prekršaja jer ga ‘ne mogu pronaći’. Kako li ga samo novinari uvijek pronađu?

Ja volim samo sebe, jedinog sebe, ja volim samo sebe...


Stjepanu Mesiću neka su pitanja glupa, poput onih o odnosu s državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem. Da vam se predsjednik ne ustane usred intervjua i poruči kako ne dozvoljava takva sranja, treba mu postavljati samo pametna pitanja. Takvo je, primjerice – koji je recept za sretan brak? Obje strane moraju imati isti objekt obožavanja. Muž voli sebe, a treba ga voljeti i žena, vedro poručuje predsjednik, zadovoljan pametnim pitanjem.

Komentara 14

Avatar punkufer
punkufer
19:38 16.02.2010.

Dobar članak.

PG
praseca gripa
21:34 15.02.2010.

A sto? Ja cu pisat,a vi brisat? Gdje to jos ima?

OB
-obrisani-
19:25 15.02.2010.

SDP-savez drugova partizana skuplja se sa komandantom ivom josipovicem.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije