Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Petrača

Vjeko Sliško dobio mjesec dana istražnog zatvora

Zagreb: Odvjetnik Vjeke Sliška Milko Križanović obratio se medijima ispred Županijskog suda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
15.10.2019.
u 19:05

Prema neslužbenim podacima Petrač je napadnut dok je ispred hotela izlazio iz svojega automobila, a navodno je zadobio frakturu kostiju noge te potres mozga

Sudac istrage odredio je u utorak jednomjesečni istražni zatvor Vjeku Slišku (29) osumnjičenom da je u subotu oko 22,30 sati ispred hotela Esplanade u Zagrebu teško ozlijedio Hrvoja Petrača (64) i prijetio mu.

Istražni zatvor Slišku je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na jednog svjedoka, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.

Budući da je Sliško ranije osuđivan zbog kaznenih djela s elementima nasilja, sud je prihvatio argumente tužiteljstva kako bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo.

Iako je tužiteljstvo predložilo da se Sliška pritvori zbog opasnosti od utjecaja na pet svjedoka, sud je zaključio kako bi mogao utjecati samo na jednog svjedoka. Neslužbeno, riječ je o osobi s kojom je u subotu navečer bio ispred hotela.

Vjeko Sliško, sin Marka Sliška ubijenog 2003. i nećak Vjeke Sliška ubijenog 2001., napao je poduzenika Petrača koji je široj javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi dragulji.

Prema neslužbenim podacima Petrač je napadnut dok je ispred hotela izlazio iz svojega automobila, a navodno je zadobio frakturu kostiju noge te potres mozga.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:18 15.10.2019.

Ovom odmah odrezali mjesec dana ćorke? Bit će da je u ovoj zemlji veći zločin tući tajkune nego silovati djecu?

Avatar antoinette
antoinette
20:14 15.10.2019.

Trebao ga je i silovati pa bi išao doma a ne u zatvor.

DU
Deleted user
19:19 15.10.2019.

Još jedna bravura našeg pravosuđa.Što reći? Moj naklon gospodo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije