Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pribislavec
Povratak na članak

Višnja Ivačić: "Manjina terorizira većinu mještana"

Starima i nemoćnima na silu se ulazi u kuće i dvorišta i otima sve, od starog željeza do raznog alata, uništavaju se povrće i cvjetni nasadi...

Komentari 2

VA
valek000
17:55 31.05.2012.

Bravo Višnja! Nek se priključe i načelnici ostalih općina, mještani, svi Međimurci i naravno Romi. Teroru treba stati na kraj...Amnesty Internationalu poručujem da ne moralizira i ne prijeti tužbama nego pomogne u rješavanju gorućeg problema

VL
TO
točkica1
19:33 31.05.2012.

Nadam se da će institucije otkriti čija su djeca koja prave s...nja! Kad policija dođe u naselje i pita čija su djeca ispada da su ničija. Ali svakog mjeseca roditelji uredno dižu dječji doplatak za tu istu "ničiju" djecu! Tko sad tu koga...?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.