Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POTJERE

Višestruki ubojica u Engleskoj završio samoubojstvom

moat
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
10.07.2010.
u 10:21

Bodybuilder koji je prije nekoliko dana ubio policajca te dečka svoje bivše djevojke, a nju teško ranio, legao je i pucao u sebe

Britanska policija okončala je višednevnu potjeru za ubojicom Raoulom Moatom jer se on u noći na subotu ustrijelio, objavili su britanski mediji. Bodybuilder koji je prije nekoliko dana ubio policajca te dečka svoje bivše djevojke, a nju teško ranio, legao je i pucao u sebe.

Učinio je to nakon šest sati pregovora s policijom. Policija je Moata, oca troje djece, pronašla u polju u Rothburyju.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:18 10.07.2010.

Pa nevidim da je imao puno izlaza!

MA
maxrudolf
23:43 10.07.2010.

Cemu koristi ovaj clanak, od kakvog je interesa za nas?? Dobro kvrcnuo sam na tu britansku stampu, i gle cuda ovaj Dasa nije planirao to ubistvo u Hrvatskoj kao onaj prosli. Samo zbog korektnog prenasanja tudjih, za nas nevaznih dogadjaja. dodat cu pravi odvoj dogadjaja ovg nesretnog slucaja kako je opisan u Britaniji. On nije bio \"body builder\"on je bio \"bouncer\", vratar nocnih klubova. Odmah nakon izlaska iz zatvora ubio je novog decka majke njegove dijece. Policajca je ranio na nekom raskrscu dok je ovaj sijedio u policijskim kolima a policajac je prezivio. U ist vrijeme zivot je spasen nekome u hrvatskoj bolnici od malo placenih malo cijenjnih NASEG medicinskog osoblja, nitko to i ne spomene!!! Ei Vecernji tko tebi gace kroji???

Avatar DonLon
DonLon
08:57 11.07.2010.

Interesantan komentar 23:43. Nisam bio svijestan kako vijesti, pa i \"vijesti\" iz svijeta moraju nuzno biti duboko povezane s Hrvatskom ili ih netreba objavljivati. Zanimljivo stajaliste ;) Korigiram prethodnog korektora, jer je ovaj, trenutno pokojni, britanski tumplek bio \"body builder\"r\" i \"bouncer\". U principu \"bouncer\", oliti po naski \"vunbacitelj\", je daleko cesce \"bodybuilder\" nego, recimo, ljubitelj poezije iloi heklanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije