Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji čovjekov prijatelj

Više od 80 dana ovaj pas dolazi na isto mjesto, a razlog je rastopio srca mnogih

pas
Foto: screenshot
13.11.2018.
u 14:18

Svaki dan od 21. kolovoza kada je na ženu naletio automobil i usmrtio je, pas dolazi na to mjesto i čeka da se ona vrati

Jedan vjerni pas dirnuo je mnoga srca nakon što je objavljena priča kako više od 80 dana čeka svoju vlasnicu točno na mjestu gdje je poginula.

Svaki dan od 21. kolovoza, kada je na ženu naletio automobil i usmrtio je, pas dolazi na to mjesto i čeka da se ona vrati.

Na snimci se vidi kako pas strpljivo stoji nasred prometne ceste u kineskom gradu Hohhotu u regiji Unutarnja Mongolija.

>> Snimka psa koja je dirnula mnoge

– Gotovo tri mjeseca dosad je prošlo. Pas je uvijek tamo, bilo da je kišovito ili sunčano. Jako dirljivo – rekao je vozač taksija Guo Xinhua za China News, prenosi Daily Mail.

Lokalni stanovnici pokušali su nekoliko puta nahraniti psa, no on bi odmah pobjegao jer se boji nepoznatih ljudi. No poslije bi se ponovno vratio na isto mjesto.

Nakon što se snimka psa pojavila na internetu, mnoge je dirnula, ali i zabrinula.

– Ponekad su psi puno vjerniji od ljudi – jedan je od komentara.

– Opasno je da tako stoji nasred ceste. Nadam se da će mu netko dati dom – drugi je komentar.

Doznaje se i kako je lokalna humanitarna udruga u kontaktu s obitelji vlasnice psa i nadaju se kako će se oni pobrinuti za njega.

>> Da se smrzneš: Snimila nevjerojatan prizor u spavaćoj sobi

Ključne riječi

Komentara 11

PR
prajdali100
18:43 13.11.2018.

Ovakve priče ti natjeraju suze na oči.

Avatar utunelu
utunelu
14:56 13.11.2018.

koliko ste vi zaostali koliko vi nista ne znate pa to je nevjerovatno..snimljen je film o psu koji je cekao gazdu dok nije umro pas se zvao Hachiko

VI
Vito
07:36 14.11.2018.

objavljena priča kako više od 80 dana čeka svoju vlasnicu točno na mjestu gdje je poginula. ::: I mi Hrvatice i Hrvati čekamo na istom mjestu već najmanje 29 godina, a oni stariji i 73 godine, dok oni najstariji čekaju 100 godina da nam se vrati HRVATSKA __ No, i dalje imamo organizaciju koja je čak osuđena pred sudom za pljačku Hrvatske i skoro nikog za to nije briga, kamoli one koje smo izabrali da rade pošteno protiv pljačkaša, ali su se takvi očito slizali s pljačkašima pa nećemo imati slobodnu i nezavisnu Hrvatske još jaaako dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije