Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmahao se karneval u Crikvenici

Više od 500 maskiranih umirovljenika prodefiliralo šetnicom uz more

maškare
Anton Ficko/VLM
24.01.2010.
u 14:35

Do sada nikad i nigdje nisu imali samo svoj maškarani dan, a u Crikvenici su ga zaslužili jer su prošle godine dominirali karnevalom i tako organizatore iz tamošnje Tursitičke zajednice stjerali pred zid.

CRIKVENICA - Da ludovanje pod maskama nije privilegija samo mladih i zdravih pokazalo je više od 500 umirovljenika koliko ih se iz svih dijelova Primorsko-goranske županije slilo u karnevalsku povorku koja se održala na poznatom crikveničkom Strossmayerovu šetalištu.

Do sada nikad i nigdje nisu imali samo svoj maškarani dan, a u Crikvenici su ga zaslužili jer su prošle godine dominirali karnevalom i tako organizatore iz tamošnje Tursitičke zajednice stjerali pred zid.

- Maškare su život! One mi daju snagu i krepost i da ih nije Bog zna kakvog bi zdravlja bila, rekla nam je 74-godišnja Riječanka Dragica Okić, dok su nam njene prijateljica iz Doma Kantrida dobacile kako nema boljeg načina za podmlađivanje od maškaranog ludovanja.

Sudionicima jedinstvene crikveničke karnevalske povorke iako u dobi od 60 do 80 godina na kraju nije teško palo i zaplesati u maškaranom šatoru uz grupe Le Mond i Los Caballeros, a složili su se da će svi doći i sljedeće godine.

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:06 24.01.2010.

Gay pride.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije