Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko 200 ranjenih
Povratak na članak

Više od 41 osobe poginulo u samoubilačkim napadima u Beirutu

Drugi samoubilački napad dogodio se u trenutku kada su se okupili ljudi kako bi pomogli unesrećenima nakon prvog napada

Komentari 2

Avatar naroz
naroz
22:51 12.11.2015.

bice ovako i po ovropi veoma brzo zbog izbjeglica

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:38 13.11.2015.

Cudi me (ha, ha...malo sarkazma) kako ISIL napada Ruse (avion nad Sinajem) i Hezbolah (evo kao vidimo u Bejrutu) iako oni protiv njih "ne ratuju" (kao sto nam zapadni "slobodni mediji" govore) vec iskljucivo bombardiraju "Free Syrian Army" (koja ne postoji). Zasto su se tako okomili na Ruse i Hezbolah, a ne "zapadne demokracije", gdje jos za 5 godina nisu nikoga bombali, kada se za razliku od zapada Rusi i Hezbolah protiv njih ne bore (u zapadnim crtanim filmovima). Malo mi je to cudno. Ha, ha, ha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.