Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
170 OTKAZA ULJANIKOVCIMA
Povratak na članak

Kineska delegacija stigla u Vladu, obići će brodarski institut i 3. maj

Radnici Uljanika ne vjeruju da će Kinezi uložiti. Kažu, ovo je muzej u kojem više ništa nije ostalo

Komentari 6

TU
tuzo11
23:14 20.05.2019.

Nadam se da bi ovo mogao znaciti novi pocetak za Uljanik i 3. Maj

VL
SJ
Sve je uzalud
11:19 21.05.2019.

........nisu to oni Kinezi koji bi kupili Uljanik to su oni iznajmljeni koji tobože ga kupuju ..............RentaKina...............Potemkin - Kinezi.............rade na dnevnicu.....................nađeni na području Like kao migranti.........

VL
ML
mladaklada
21:22 20.05.2019.

20 godina prekasno. Da su ih restrukturirali na vrijeme, i danas bi radili, samo neki drugi drugi posao. Ovako, pojeli su silne milijarde radi mira u kući i udovoljavanja političkim interesima. A za tisućama radnika Prvomajske, TPK, Jedinstva, ATM-a, Kamenskog, TKZ-a i nebrojenih drugih nitko ni suzu nije pustio kad su izbacivani na ulicu da bi umjesto srušenih hala niknuli stambeno-poslovni kompleksi na kojima su privilegirani pojedinci i koruptivne skupine zgrnuli silno bogatstvo.

VL
DU
Deleted user
18:34 20.05.2019.

Pa kad su oni zadnji puta uopće radili??? Trošili su novac svih hrvatskih poreznih obveznika i parazitirali godinu dana kao štrajkaš!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.