Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oboljelo 11 osoba
Povratak na članak

Imunolog Čičin Šain: Pfizerovo cjepivo štiti i protiv južnoafričkog soja

Krovne liječničke udruge su izdale priopćenje u kojem poručuju cijepite se svim dostupnim cjepivima, napomenuo je Ivan Puljiz

Komentari 7

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:26 12.02.2021.

Taj Čičin Šain, garant dobiva Nobela za medicinu.

VL
NA
nahtt1
00:17 12.02.2021.

Vi naravno znate da ovakvim zaključcima samo unosti pometnju među ljude ?!?!? Ili ne znate pa bubate kao Martin po diviziji. Da pojednostavim. Zašto bi se onda itko cijepio drugim cjepivom, ako ne štiti protiv tog soja ?!?! Ili ste jednostavno plaćeni da tako govorite kao i silni farmaceuti koji nam nude sve i svašta kada dođemo po običan paracetamol, a uzimaju proviziju onoga što nam uvale.

VL
DU
Deleted user
02:44 12.02.2021.

Ovo sve zajedno pomalo gubi svoj smisao i svrhu.....postaje čak i smiješno. Pola EU neće cijepiti starije, ali mi hoćemo. Jasno da hoćemo - treba to cjepivo kojeg se najviše i naručilo potrošiti ...sporedno kolika je zaštita i od kojegg točno vizusa, temeljnog, ili mutirajućeg.

VL
RM
rmajstor
10:21 12.02.2021.

U godinu dana strašne pandemije, tek 5% Hrvata uspjelo se zaraziti Prehladom-19... Najstarija Europljanka sa svojih 117 godina prehodala slavni virus. A vi o represiji zvanoj mjere, špricama s instant cjepivom, maskama i skafanderima.... Bolesno.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
01:42 12.02.2021.

Što ovaj priča dobre viceveee, pišam!

VL
LA
Lana2
03:51 12.02.2021.

Štiti li i od gluposti i glupana...?

VL
Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
19:07 12.02.2021.

Nekad nevjerujem sta citam! Vakcinu su pustili prihe vremena nisu znali sta i kako ce djelovat jer je nisu dovoljno testirali! Poceli smo se vakcinisat prije mjesec il dva govori se da ce trebat 2-3 mjeseca da se imunitet razvije od korone! U medjuvremenu novi soj dodje i znamo istog momenta da ce vakcina djelovat na njega a neznamo oceli djelovat protov Korone jer su rekli 2-3 mjeseca!! Sta nam svasta podvaljuju!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.