Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vila Weiss

Virtualna šetnja: Pogledajte kako izgleda privremeni ured Kolinde Grabar-Kitarović

Vila Weiss
Foto: Ured predsjednika
1/19
09.02.2015.
u 08:37

Riječ je o rustikalnoj, dijelom zidanoj, no pretežito vili izgrađenoj od drveta, a krovovi su prekriveni slamom

Izabrana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i njezin tranzicijski tim od danas imaju svoj "prijelazni" ured u rezidencijalnoj Vili Weiss.

Vila Weiss nalazi se na Gornjem Prekrižju, sjeverno od Ureda Predsjednika na Pantovčaku, a u nju su krajem prošlog tjedna prebačeni dio opreme i materijala.

Proteklih dana lokacija predsjedničkog ureda bila je među top -rezidenciju u Visokoj. Vlada je pak prošlog mjeseca donijela odluku da se rezidencija u Visokoj daje na raspolaganje Uredu predsjednika, a poslije se ispostavilo da ta lokacija ne zadovoljava sigurnosne uvjete.

Grabar-Kitarović je posljednjih tjedana svoj privremeni ured imala u predsjedničkom apartmanu na 6. katu hotela Sheraton. Dogovorom između aktualnog predsjednika Ive Josipovića i i nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović od danas je lokacija za privremeni smještaj Vila Weiss. Riječ je o rustikalnoj, dijelom zidanoj, no pretežito vili izgrađenoj od drveta, a krovovi su prekriveni slamom. Interijer krase vrijedna umjetnička djela poznatih hrvatskih slikara Bulića, Bužana, B. Šenoa, Crnoborija, Glihe, Kopača, Detonija...

Kako izgleda okružje i interijer vile Weiss pogledajte u virtualnoj šetnji na stranici Ureda predsjednika.

>> Nova predsjednica od danas u Vili Weiss

>> Redatelj otkrio detalje svečanosti inauguracije

Foto: Ured predsjednika

Komentara 15

BB
bblc
09:06 09.02.2015.

i da hoće na Pantovčak ne može-yuki nije 'preselio' svu dokumentaciju.Predsjednice svih Hrvata,sretno vam bilo.Bit će zanimljivo gledati 'prve redove',Milanče & company,a Pedsjednica nosi Hrvatsku lentu.Vozila hine pomoći moraju biti u 'prkrajku'-srčani i moždani je moguć.Sad će VL obrisati moj komentar.Ne znam što im smeta slovo 'H' ili Hrvatska lenta?

BB
bblc
09:13 09.02.2015.

ma nenoj, 'koga briga',a da je yuki pobijedio,veselje bi trajalo od drugog kruga do inauguracije.

DU
Deleted user
09:16 09.02.2015.

Svatko tko gubi ima se pravo ljutit, ali ovo je bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije