Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIROVITICA

Virovitički dobrotvor poginuo u izravnom sudaru s kamionom

nesreća virovitica (1)
Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
1/5
01.07.2010.
u 07:48

Iz nepoznatih razloga prešao je na suprotni trak i sudario se s kamionom kojim je upravljao I. Š. (28).

VIROVITICA - Vozač osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka koji je u četvrtak oko 6.55 sati poginulo u izravnom sudaru s kamionom na virovitičkoj južnoj obilaznici državne ceste D5 je Vlatko Belša (46) iz Špišić Bukovice. Prema policijskom očevidu on je, upravljajući svojim osobnim automobilom, iz  nepoznatog razloga prešao na suprotni trak ceste i sudario se s kamionom našičkih registarskih oznaka za čijim je upravljačem bio I. Š. (28).

U sudaru s kamionom mali automobil atos nije imao šansi pa ga je kamion odbacio na svoju lijevu stranu, a vozač Vlatko Belša preminuo je u smrskanom automobilu.

Njegovo tijelo nakon završenog očevida izvukli su virovitički vatrogasci.

- Nakon obdukcije utvrdit će se uzrok smrti vozača automobila o čemu će javnost biti naknadno obaviještena - potvrdio je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske.

Poginuli vozač Vlatko Belša, poznatiji u virovitičkom kraju po nadimku Tole, bio je veliki dobrotvor i rado je pomagao susjedima, poglavito nogometašima i vatrogascima u svojoj Špišić Bukovici u kojoj je imao gostionicu Bijelo-plavi i trgovinu Tole.

 

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Bandit
09:09 01.07.2010.

Heheheh Hrvatska gramatika :)))

OB
-obrisani-
16:50 01.07.2010.

Gadan sudar. Čovjeku je možda pozlilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije