Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišljenje sugrađana

Virovitičani podijeljeni smjenom ministra Tolušića: Nanesena mu je nepravda

Tomislav Tolušić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
18.07.2019.
u 17:10

Premijer Plenković povukao je dobar potez, sa svima koji vuku repove za sobom trebalo bi tako postupiti, čak i ranije, kaže jedan Virovitičanin

Istaknuti HDZ-ovci javno ne žele komentirati niti smjenu ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, niti imenovanje Vesne Bedeković iz Pitomače na čelo ministarstva demografije. Stava su, doznajemo, kako je Tolušiću nanesena velika nepravda.  No, sugrađani bivšeg ministra su pomirljiviji.

– Ta je rekonstrukcija bila planirana, i to je u redu, neka mladi i novi ljudi dolaze – rezimira jedan Virovitičanin.

– Doživljavam ga kao dobrog čovjeka i ministra, dobrano me iznenadila odluka premijera – kaže Stjepan Satlić kojeg smo zatekli u središtu grada.

– Premijer Plenković povukao je dobar potez, sa svima koji vuku repove za sobom trebalo bi tako postupiti, čak i ranije. Čekalo se toliko da građani moraju biti nezadovoljni i s ministrom Marićem, i s prethodnim ministrima – stava je, pak, Ambrož Stojak.

– Nisam baš zadovoljna smjenom, a ministrom jesam. Premijer je to najavio i prije, pa me nije iznenadilo. Nisam poljoprivrednik, ali Tolušić je imao dobre namjere, iako nije uspio sve što je htio – govori nam umirovljenik Josip.

Ključne riječi

Komentara 34

TH
theodor123456
17:28 18.07.2019.

nama je nanesena velika nepravda jer nas je hdz opljačkao, a njima koji imaju imovinu vrijednu miljune zarađenu preko politike nije nanesena nikva nepravda...

DU
Deleted user
17:32 18.07.2019.

U tom hdzu je prometnije nego u nekom kupleraju ...

IG
Ilija_Gregorić
17:18 18.07.2019.

Trebalo je na to mjesto postaviti domoljuba Đakića, tako da balans ponovo bude uspostavljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije