Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegla ozljedama

Vinkovci: Poginula 76-godišnja biciklistica

poginula, biciklistkinja
Goran Ferbezar/PIXSELL
27.08.2010.
u 15:54

Zbog teških ozljeda Vinkovčanka je oko 14.20 sati umrla u vinkovačkoj Općoj bolnici.

Vinkovčanka B. P. (76) teško je ozlijeđena kada je na nju, dok je upravljala biciklom, naletio golf kojim je upravljao M. Š. (32) oko 11 sati u Genscherovoj ispred kućnog broja 21 u Vinkovcima. Nesreća se dogodila na križanju s Hrvatinićevom ulicom i prema izjavama očevidaca biciklistica se kretala od središta grada, no odjednom se našla pod kotačima golfa vinkovačkih oznaka.

Na asfaltu uz bicikl ostala je krvava lokva, a očevici tvrde da je teško ozlijedila glavu zbog pada na asfalt. Od posljedica teških ozljeda posebice na glavi Vinkovčanka je oko 14.20 sati umrla u vinkovačkoj Općoj bolnici.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:38 28.08.2010.

Eto,zašto nam je država u lošem stanju Pa ljudi žive 50,60,70 i više godina Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije